Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About yadi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/30/1979

Contact Methods

  • MSN
  • Yahoo
  • Skype

Profile Information

  • Gender
  • Location
    -8.57187, 116.099013
  1. Asrock wolfdale 1333 MoBo

    maybe you can follow my way to install leopard 10.5.2 on my AsRock Wolfdale 1. default your bios 2. set ur onboard vga to enable 8MB and maximum DVMT mode 3. disable ACPI hpet table 4. boot from DVD " I used Kallyway 10.5.2 " congratulation if u success... if fail try to install ur leopard on a different mainboard, after finish and reboot take ur HDD back to AsRock wolfdale and customize ur Computer.
  2. finally I can get fully working on my HIS radeon x1650 device id 0x71c1 QE/CI Enabled on Leopard 10.5.2 Step by Step : 1. Install Kallyways 10.5.2 2. Install Leopard Graphics Update I download from www.apple.com 3. Copy 3 files in kozlowski71C1 4. chmod & chown in terminal or use kexthelper easier way just drag n drop 5. reboot
  3. My card is a HIS radeon X1650 PCIE 512MB 0x71c1. working in all resolution but no QE/CI. I've try many trick but still can't get QE/CI. can anyone help me how to make QE/CI suport on my VGA card ?? (TIGER 10.4.7) sorry 'bout my bad english.. My PC : - Gigabyte GA 945P-DS3 - Intel Core2Duo E4600 2,4GHz - Kingston 2GB DDR2 - HIS radeon X1650 PCIE 512MB 0x71c1 My OS - Mac OS X 10.4.7 - WinXP SP2 Thanks B4 mail me at : h0neyk0e_4ever@yahoo.com