Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Disdain

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ALC88x 10.4.8 Kext

    Same thing here, I have the 2 ch, but nothing with the 883 package. Anyone come across a solution for this?
  2. [How To] X800 XL set up with working Display Manager and QE/CI

    I am having a bit of hard time enabling QE/CI on my ATI x600 PCI-E. I am running OS X 10.5, and from the fresh install my resolution was stuck at 1024x768. Using the Calisto files and steps included in the first steps of this guide, I did get my resolution, and graphics card properly recognized. However the QE/CI part I cannot seem to get down. I followed the steps described here, and verified all the changes. Here is the copy/paste from my Profiler. Radeon X600 (PCIE): Chipset Model: Radeon X600 (PCIE) Type: Display Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 128 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x5b62 Revision ID: 0x0000 Displays: JW199D: Resolution: 1440 x 900 @ 75 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Software Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Not Supported Since I am using Leopard, I am not sure if there is a different method I should be following, but I could not find anything via the search feature on the board. Any help would be appreciated. If I should take this to a different thread, please let me know. Thank you again.