Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About rnrizki

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Anyone with DFI LanParty UT X58-T3eH8?

    @GiladVentura my suggestions about that? U Can try "fresh " inStall from other diStro ? Copy image to a new dVd theirs alsO a bunch Of stuff U Can do man be patience....
  2. Anyone with DFI LanParty UT X58-T3eH8?

    @ mammamia in bios u just have to set the sata in ahci mode.. thats it.. and make sure u have sata DVD rom ehmm .. and lastly do not plug ur sata in Jmicron sata controller (2 different color from the other sata) and why dont u share ur rig specs to us
  3. Anyone with DFI LanParty UT X58-T3eH8?

    finally i got my sound working.. using voodohda from http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=161638 hope it helps for all the ut x58 users....
  4. Anyone with DFI LanParty UT X58-T3eH8?

    i had the same motherboard its just awesome .... mobo ut x58 graph gtx 275 mem team extreme dark 12 GB velociraptor and black caviar powered up with blue storm methods: 1. ideneb 1.4 10.5.6 2. ahci mode form install to boot up 3. change busratio=20 in efi string 4. wallaaaaaa... be there and done that... gtx 275 w/ artic cooling : delete nvhal etc put gt200.pkg and netkas injector boommm qe/ci works lan marvell : change ionetworkingfamily.kext (add appleyukon2.kext... w/ info.plist modified ) still working on audio... but its doesn't really matter since i use presonus firewire soundcard... for 12 hours works from scratch.. i'm satisfied ... thx to all u guys for making it happen...
  5. 8800 GT to Quadro FX 3700

    thx mate .. i think i works on any card since my card is inno 3d 8800 gt 512 mb which is "not the best money can buy" and the 2 folder in the download is for the 1000 mb and 512 mb video card ithink
  6. everything works... nothing is not... shutdown, restart, QE/CI,lan,AHCI 9R, ide/ahci, even i manage to install the graphic update ver.1 from the mac software update.. just to check if the system will crash.. and u know what it didn't after had any decent sleep for a week i'm happy... thx man.. i'll like to buy u a beer man... cheers... my rig: speedster abit x38,,, quadcore q6600,,, radeon x1900 xt,,,HHD 250 & 160 SATA,, (all in OC'ed version)
  7. u should use the kallyway leo.. and patch it eorks for me..
  8. ESI Juli@ / Envy 24 with OSX86 - Any progress?

    can u put the ve. 2.1 in rapidshare or something so i can try it... please coz it seems that esi website hang or something which i cannot download the ver 2.1 many thx