Jump to content

shaggymane

Members
  • Content count

    85
  • Joined

  • Last visited

About shaggymane

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

2,512 profile views
  1. 10.13.4 gpu hd 620 glitch

    oops.. got it working.. just needed to correct clover..... need to get my keyboard/touchpad working now.. voodoo not working for it
  2. 10.13.4 gpu hd 620 glitch

    ok I tried a new version of the fixup ... I dont have to add disablegfxfirmware anymore but the glitch are worse !
  3. on my Lenovo I installed 10.13.4 .. now it shows 2 hd 620 in system properties and the graphics are glitchy.. also I notice I have to use -disablegfxfirmware now. Anyone else with this problem or someone may know how to fix?
  4. lenovo idea pad 320 gfx problem

    ok with this new efi.zip I got this going... iTunes don't like me and the screen is very dark... also in the zip is my dsdt.aml if anyone would like to look at it and suggest sone changes
  5. lenovo idea pad 320 gfx problem

    yah I dont know if its a HD620 or HD630 gfx card.. but this config.plist gets me a blank screen instead of just rebooting
  6. EFI.zip Hi, I have a Lenovo Ideapad 320 with intel hd 620 gfx.... I can get High Sierra installed to the harddrive but when I am about to get to login the computer resets.... I have had this problem before and it was solved. unfortunatly I cant find the forum search feature. I have dvmt kext and lilu kext which allowed me to install... but that is as far as I get . Any help would be wonderfull at the moment I only have 10.13.0
  7. Yah I didnt do the ramstick fill in part.... which turns out to be unnecessary since I fixed the reboot problem.... You need AmiAptiofix.efi in the drivers folder
  8. Hi, I am trying to get my Prime working with onboard Intel video. not having any luck. I have tried switching the ram slots around... if I put the ram in the 2 slots furthest away from the cpu Clover just restarts as soon as ++++++++++++++++++++++++++++++++ show up..... If I put the ram in the 2 slots closest to cpu the computer just freezes with ++++++++++++++++++++++++++++++++++....... I space them out and same things happen.... if ram is close to cpu I get freeze.. if ram furthest it reboots Curious how your ram is installed that makes MacOs load and run
  9. somehow when I installl fakepciid and/or voodoohda ... these kexts remove the device eg. Lan or Sound from my bios and I have to remove the battery to get them back into my system.. I have dtsd patch and applertc patch in clover and still this is happening.. anyone have a clue what might cause this?
  10. bios keeps reseting

    ok so I have a DSDT patch and AppleRTC patch.. nic still disappears from bios... resulting in me removing the battery... the DSDT is confirmed as working as I also installed the brightnes slider fiix
  11. bios keeps reseting

    I use clover.. I am afraid to turn the machine on because it will just remove my lan card from the bios again... involves removing the battery and unplugging it and doing a dance with keyboard combo's. havnt tried any patch yet..... seems just turning of MacOs without shutting down properly is the fix for now...
  12. bios keeps reseting

    I have that enabled already. there is another way that invlove terminal and I think sed... or perl but I cant remember it sudo perl -pi -e 's|\x75\x30\x89\xd8|\xeb\x30\x89\xd8|' /Extra/Extensions/AppleRTC.kext/Contents/MacOS/AppleRTC found it... should work rwith High Sierra right?
  13. I use fakepciid for my lan driver on my laptop with AMI/insydeh2o bios... problem... when I restart my machine it deletes the nic from my bios setting and I have to go back to the bios and re-add it after every boot..... any way to stop macos from doing this?
  14. I use fakepciid for my lan driver on my laptop with AMI/insydeh2o bios... problem... when I restart my machine it deletes the nic from my bios setting and I have to go back to the bios and re-add it after every boot..... any way to stop macos from doing this?
  15. AppleHDA Realtek Audio

    I am not sure I understand .. I have lilu and alc in clover other folder.... but I don't understand this part // USER: set Audio ID/layout-id (1, 2, or 3) .... do I need to edit my dsdt ?? or if not how do I add that to clover ?
×