Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About fortegas

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, I have an Alfa Network AWUS036NH USB adapter I was using it in osx 10.9 but now in yosemite doesn't work. I have a macbook pro mid 2011. Which package should i install to have it working again? My Alfa is the green one. Thank you.
  2. Please help me! My system P5W DH Deluxe with BIOS 3002 (from Asus web site). NVidia Geforce 8600GT (256) With two DVI outputs (connected with adaptor dvi-vga to my vga monitor) Only 2Gb of RAM (2 simms of 1Gb 667Mhz) CPU intel E6600 2.4Ghz Core2Duo SATA DVD Samsung SATA HDD 500Gb Keyboard and mouse Microsoft USB wireless I have try to install using last version of uniBootX following the instructions but my problem is the NVidia Graphics Card (I Think) - Boot with uniBootX 4.0 - Change DVD to Snow Leopard DVD 10.6.3 - Installation of Snow Leopard. First OS configuration (account..). - Without restarting, installation the UniBootX 4.0 DP1 for Asus p5w... Then I restart the computer and i can see the chameleon and loading of Snow Leopard without Kernel Panics. When the Desktop should be shown i get a black screen (hard disk works some time). I think that the problem is the graphics configuration but don't know what can i do and how. Could the problem be that i have 2Gb of RAM instead of 4Gb? Any help, step by step should be very appreciate, I don't know how to use command line from boot to solve it. Thanks in advance.