Jump to content

aakash12

Just Joined
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About aakash12

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. aakash12

    nForce LAN driver

    THanx a lot, eno. Due to your hardwork, I finally have internet working on my Leopard install. Thanx, once again. Btw, on my mobo (Asus Crosshair), 61.2 works. 61.3 did NOT work.
  2. aakash12

    Leo4Allv3

    Great Release! Thanx to all those involved in the making of this Leo4all version of osx86. Working, with triple boot configuration(XP,Vista,Leo) after some tinkering around. However, as usual, LAN does not work. Thanks once again.
  3. Have the same problem on my Vaio!
  4. THANKS KALYWAY FOR THIS WONDERFUL RELEASE !!!! I installed it on a 945GM based Sony Vaio VGN-N17G laptop. Its working great. I installed with "vanilla -v" option. In customize installation I selected the sse2 patch, vanilla kernel fix(2 of them), efi mbr. The install took around 40 minutes from inserting the dvd to getting into mac os x. Sleep, restart, shutdown work. Tapping on the touchpad works. However, due to some reason tapping does not work if the laptop is not on AC power. Speakers worked after reinstalling with Azalia out option in sound card. LAN working after doing steps mentioned here --> Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet FIXED, FIXED BY MYSELF!!!!!!!!! However, there are a few glitches which I need to fix -> OS X wont boot on the battery. The laptop MUST be on AC power to boot. It gets stuck at "ACPI: System State [s1 s3 s4 s5] (s3)" if I try to boot without the AC power. -> Sound input, output is not working -> WLAN not working. -> No battery meter. If anyone around has any idea on how to fix these, your help would be greatly appreciated.
×