Jump to content

thexorg

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About thexorg

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. thexorg

    Remap keyboard

    Hi, i've got OSX El Capitan working in my TP X220. Everthing works fine, but the End / Pos1 keys which are working as PageUp / PageDown keys (i've got those keys on my keyboard and they are working as expected). How can i fix this / remap them? Xorg
  2. I'll decided to do it. If anything goes wrong, is it possible to restore it like mentioned here: https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-X-Series-Laptops/x220-dead-after-BIOS-update/td-p/1762585 Shall I get a DW1510 or a DW1515, what are the differences? Both seem to be Dual Band 2.4/5GHz a/g/n.
  3. Yeah, but I'd still have to flash a modified BIOS with the risk of having a very expensive paperweight. I guess I'll keep the not-so-perfect-working USB solution.
  4. sorry, thats no option (for me). Here in germany, that thing costs about 30-50€ (32-55 dollars) and I would also need to install a modded bios (to remove whitelist, ThinkPad X220). I fixed the kernel panics (caused by the wifi utility when the system language is not english, fixed with newer driver & utility), but one issue remains. The Driver kills sleep - when i close my laptop lid, the screen just goes black and the laptop stays awake (i have a sleep led, it stays off). When I open it again, the screen stays black and it cannot be "woken" by pressing any keys - seems like it's hanging. What I guess is it's hanging while trying to unload the kext - if i try to unload the wifi kext using kextunload, it never finishes. Any idea?
  5. hi, I've got a USB WiFi dongle based on a Realtek RTL8188CUS (because my internal Intel WiFi card is not supported) and I installed the official driver from the realtek website. Seems like it's a problem that the latest driver version is for OS X 10.8, because I'm getting kernel panics sometimes when using the driver's WiFi Utility to connect to my wifi. Is there a solution, maybe also a driver which uses the integrated "Wifi Connection Panel" (Dongle is detected as a WiFi device (not as a wired network as it is now) and i can connect to OS X without an additional 3rd party configuration panel). TheXorg
  6. thexorg

    El Capitan on AMD FX CPU?

    created /System/Library/Kernels directory and pasted and "kernel" file in there. tried to boot, nothing changed. seems like it still uses the vanilla, intel kernel.
  7. thexorg

    El Capitan on AMD FX CPU?

    hi, how to install El Capitan on an AMD system? I found an AMD Kernel here: http://www.insanelymac.com/forum/top...pic/?p=2195566 but it already fails on install. My system: ASRock 970 Extreme3 R2.0 Legacy Boot AMD FX4300 16GB RAM GIGABYTE NVidia GTX 750 Ti El Capitan Installer on USB Drive, attatched to USB 2.0 Port, Clover Bootloader Booting installer with -v results in one line "+++++++++++++++++++++++", then rebooting without any message. Do i need the AMD kernel to run installer? I didn't know where to put the kernel on install media, as there is no /System/Library/Kernels on the installer media.
  8. thexorg

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    I had to use it to get the installer working and now to have working keyboard & mouse. I'll try those things tomorrow.
  9. thexorg

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hi, I got a problem with my ThinkPad L412 (i5-520M) and El Capitan. I installed SingleLink Normal LW1, but forgot to disable Inject Intel. It booted successfully but the image was disorted and B/W, but I could barely see the stuff on the left side. (http://i.imgur.com/1QVOznj.jpg) I logged in and it showed the correct screen resolution and GPU memory. Then I tried LW2, but ended up with whole screen flashing rainbow colors. So I installed LW1 again. But this time, I disabled Inject Intel, but now, I end up with the debug information by -v, the graphical desktop (or whatever it's called on OSX) does not start. When I enable inject Intel again, it starts working disorted again. So, what is my issue? I've selected MacBookPro3,1 to have working USB ports, thats the only thing I have changed. Do I need even higher LW, or shall I try the alternate framebuffer?
×