Jump to content
InsanelyMac Forum

OldSchool-c-

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About OldSchool-c-

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. AD1988b_rev3_Installer.zip (761.06 Kb)

    Same situation for me on Asus P5K-E WiFi/AP edition
  2. ATI SB400 AC97 Repost Request

    Yes chrs2021, the problem is on a laptop (notebook MSI S270). BTW the chipset is the same, try to explane me what do you have made for working your system, i will try on mine. If i'm lucky it will work..... I'm waiting...... Thanks in advance.
  3. ATI SB400 AC97 Repost Request

    Ok, i understand and i have try Audio Midi setup but no success! Only "Line out" showed in Audio Panel Output and no "Internal Speaker". My ioreg say the soundcard is ALG60..... Any idea.... See ya......
  4. ATI SB400 AC97 Repost Request

    AudioMIDISetup?? Explain me a little bit more......
  5. ATI SB400 AC97 Repost Request

    Hi guys, i have an MSI Notebook (megabook s270), and it have a sb400 chipset for audio. The AppleAC97 kext (with the Apple ATIXP plugin) work but only with headphones. In the audio panel i see only "Line out" and the internal speaker don't work. Working also line in, mic in ecc.. ecc... Any idea? Thanks
  6. ATI rs480 audio onboard is working? (ATI x200m)

    Nobody has the same problem???
  7. Anyone has/know any solution for enable the integrated audio on board? I have installed zephyrot distro 10.5.2 on a MSI laptop S270 It work but no ce/qi (but this is not problem for now, pheraps in future it) Cardreader is ok ATA is ok But audio not work, i have tryed some kext (and patch) reading some thread on forum but nothing work. Some solution? Thanks in advance.
  8. Not really me but iATKOS! Do you know the problem of "Waiting for boot device" right? Ok, the kext AppleGenericPATA not recognize the Second channel of PATA controller. On the distro of iATKOS is present a AppleServerWORKS ATA and it works!! (Pheraphs works for SATA controller too). It find the 2 channel of controller PATA. I have tryed all the yours distro on a MSI laptop S270 and all distro have the same problem, only iATKOS work (no "Waiting for boot device") and the cdrom continuing to boot...... This for your info for future release. I hope help you for future release.....
  9. CardBus/PCMCIA PC Cards for Leopard

    Thanks for you reply, but i have only the mac os on laptop. The ethernet wire working well with the original file of the installation Kaly. Working the WiFi also with the new iwi2200. Bute when i put the kext of Chun-Nan i have the hang descript before (post #366). Any idea ?
  10. CardBus/PCMCIA PC Cards for Leopard

    Hi, i stay try the rev v8 on my HP nx6110. At boot (-v option) after detect the Chipset (IOPCard info: Intel PCIC probe: TI XX21 ev 00) the sequence of boot is in hang with this message: bfe0: BUG! Timeout waiting for bit 00000002 of register 42c to clear I stay using KALA leo 1.0.5.1 fresh install
  11. @ arob92 & trix985 Unzip the archive move the iwi2200.kext to /System/Library/Extension chown -R root:wheel iwi2200.kext chmod -R 755 iwi2200.kext move nsGUI.app & networkselector to /Application chown / chmod in same mode of iwi2200.kext reboot f8 / -v at darwin loader
  12. I come in my house just now...... but strange...... i have try to reinstall the drive and now it works !!!! Pheraps i have made some mistake before.... i don't know. Now i'm connected to my Linksys router and all is ok, just a little long time to take the ip (DHCP Mode of course). I continue to test with wep/wpa..... Many thanks for now...
  13. Tested TNW version of iwi2200. No KP but when i try to switch on the device, nsGUI hang and don't switch on anything. But i thing that the way is right..... Thanks for all yours work...
×