Jump to content
InsanelyMac Forum

OPTiK

Members
  • Content count

    176
  • Joined

  • Last visited

About OPTiK

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Location
    Oshawa, Ontario Canada
  1. EDIT:: Okay I got it to install by using the "CPUS=1" string on the darwin bootloader prompt. But not I can't boot into the OS unless I type that string in EVERY time I boot up. If I don't it'll hang at "IOAPIC: Version 0x20 Vectors 64:87" Any Ideas?
  2. OPTiK

    Radeon Xpress 200M

    I think there's a DVD with 200M support on demon right now
  3. I had the same problem, All I did was change over from DVI to VGA and now it boots all the time.
  4. OPTiK

    M-audio Firewire 410

    I have the ProjectMix I/O. Works great!! I think most m-audio boxes work with hackintoshs.
  5. OPTiK

    DG965WH - wasn't meant to be

    I have the same board, and I can't get it to install either.
  6. OPTiK

    "Still waiting for root Device"

    I don't think it matters that much if you have a SiS chipset or not. I get root device errors following Extension "com.apple.iokit.IOUsbMassStorageClass" Has no kernal dependancy, with an Intel chipset and JaS 10.4.8. Check my sig for hardware details. Any help would be great BTW.
  7. OPTiK

    Installing Mac Osx 10.4.7

    My 10.4.8 boots fine until you have to select a hard disk to install on, Sata is not recognized with my A110.
  8. Hey guys. I was wondering if anyone could help me out with importing rex files into DP 5.1. I just got the total rex DVD package from zero-g and I've noticed that while some of them import seemlessly into DP and others don't. Can anyone explain to me as to why this is happening? Thanks
  9. Don't know man. My Yamaha 01x isn't working either and it's firewire (mLan). The funny thing is that OSx86 sees my 01x (in system profiler). I can't get the auto connector to sync the pc with the 01x. Odd.
  10. Well you all make some good points... But at this point anything's better then nvidia right?
  11. OPTiK

    mLAN Universal Binary Driver is out!

    Not working here with my 01x. Auto connector crashes every time I try to connect. OS X sees my firewire card and auto connector sees my 01x but I just can't connect. mlan.tiff
  12. OPTiK

    Mlan autoconnector - 01x

    Sorry to raise the dead here, but I just got my 01x and I can't get the new version (universal binary) 1.06 I think to work either. Every time I try to connect the computer to the 01x the auto connector crashes also. Anyone know a way to fix this?
  13. Okay so lets here from someone with a working DVi port.
  14. Cool thanks telling the link was in your sig. Look like there's no DVI support for the X1600s. That's a major downer as my LCD sucks in analog mode
×