Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About skinny_jimmy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Help Installing OSx on Asus P5G41C-M LX

    here i am a few years down the line still trying to do this lol... Ive got 4gb of ram but still using the same board... Apparently it is possible but Ive yet to see the proof... Can anyone point me in the direction of how to get this running.. Ive got several OSX discs including the newest mountain lion one and i cant even understand where to start... apprently i need 64bit win 7 to do this now ? aww man Motherboard - P5G41C-M LX CPU - intel C0re DUO 2.8ghz (Conroe_) Ram - 1 x 4GB DDR3 1333 KINGSTON Hard Disks - 4 x S-ATA ATI Radeon 6450 Any pointers?
  2. System :: Motherboard - P5G41C-M LX Ram - 2 x 1GB DDR2 800mhz (2GB) Hard Disk - Caviar Blue WD 500GB - S-ATA DVD Drive - LG 22x - S-ATA GFX - NVidia Geforce 8600GT (Overclocked) Thats the setup. Right ive tried a few ways in the past and im still trying. I recently upgraded with a few bits i knew i needed i.e. the SATA drives and the motherboard was something I enquired about and was told it is possible to do using this board. Now i've had the opportunity being at uni and everyone's got a mac i can borrow a Snow Leopard OSX disk just to test and see how it goes. I also tried the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] method which i ONCE got to the desktop and then crashed leaving me with NO Boot MGR message.. Can anyone please help me out here.. 2 years i've been trying this with various versions and various hardware.. I know its possible coz ive seen it before my own eyes and friends have tried it but got to a point where certain things dont work or just its too slow to run as a decent os.. I know its possible to install with vmware but can it be done by installing onto a seperate drive using mvware and it'll work ? im so confused in where im going wrong with this now... and its driving me INsane lol oh yeah the other thing.. i cant find the AHCI thing in the bios to change it... can anyone direct me into what i should do with this..
  3. Kalyway 10.5.2 FULL GUIDE

    Ive just followed half of this tut on my system and it all seems to be working fine and dandy... Running the 'Kalyway 10.5.2' and dual Booting with vista with Sp1 on the same Harddrive. My system is : Foxconn P945 7MD Intel Core 2 Duo E4400 (2.0Ghz) 2gb corsair ram 800mhz 500gb Sata II 32mb Cache Maxtor Hdd Lite-On 16x dvd ReWr Drive XFX Geforce 8600GT XXX 256 ddr3 This has taken me all day and reading of various tutorials, not to mention the swearing at my computer screen.. But ive done it... Thanks mahen you helped me bigtime here dude.. thanks Jim
  4. Uphuck v1.4 r3 installation problems

    Would installing a lower version of OSX86 say 10.4.5 be a better idea? anyone... ?
  5. Uphuck v1.4 r3 installation problems

    Ive Just tried this again using the FreeBSD in Vmware.. It was going smoothly until the same point.. When the error log comes up, if i can get it to come up... Its says... CPu halted! IM about this close ! at the moment to wiping my harddrive over again and never speaking of mac Os again!God someone please help me... lol MotherBoard - P4M266-823X Albatron v.2 CPU - Socket 478 mPGA Instruction - MMX, SSE, SSE2 Codename - Northwood Hope this can help some to help assist me
  6. Thats Exactly what im getting!!
  7. hey, first can i jsut say what a great forum.. Never thought getting mac os on a pc was possible.. But alas i am another noob having problems with gettin this installed.. My specs are adequate Intel celeron D chipset is SSE2 (2.0Ghz) 1.0Gb of ddr Ram Ide Harddrive Partitioned Correctly (32Gb) (10gb active partition... done via Diskpart Correctly!) Running Vista Ultimate I downloaded Uphuck 1.4i r3 which is the correct one Ive been told for my set up and Ive heard this works on Slower systems than my own.. Now for My Dilema! Im Running VMware to create the virtual Machine to Install to the Newly made Partition. Set to run the Iso from Daemon Tools. This all works fine.. Now I start the Virtual Machine.. First I Disable the Floppy Drive by Pressing F2 and turning it off in System Setup then Pressing 'Esc' I Boot from Cd drive... This Take me into the Darwin Boot loader type thing.. Loads of text which hangs for 2 mins or so, 'Waiting on Root drive' then continues to a command prompt which flickers to the Aqua Screen.. With English selected in the language box, I click the arrow. then I get the Preparing Installation. After 25mins or so It goes off with the wheel still going.. Then Boom "Because of Problem Mac os could not be completed"! Im gettin so Frustrated with this.. can please anyone help figure out why Its jsut not Installing.. Ive tried installing the JaS version which was no better.. I managed to get to Select Drive then it crashed instantly after. Ive installed Vista twice and Had to reconfigure my partitions more then a dozen times!! Please Help! Thanks SJ oh, Also Just to add... When I Create the Partition Is it a good idea to Have it Formatted into Fat32? Ive been reading it still works, although this has been where Ive ended up with having to 'Inactive' my Partitions because it think its the main active drive... Make me shout at my monitor lots!! lol