Jump to content

alan_harake

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About alan_harake

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    Sadly it didn't work ): Guess I'll be using a usb card reader still
  2. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    I'll give it a shot and post back with the results! Also about your screen I heard you can replace it with some LG displays that are 1080p and a IPS panel. I've been wanting to do it for the longest time but haven't gotten to it.
  3. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    I figured out what was wrong with my trackpad! Ended up being a loose ribbon cable Now it works flawlessly. My audio still is a no go ):
  4. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    For injection number the guide says to choose number 3 in clover configurator but it doesn't appear for me. Also how am I supposed to fix caches with kextutility if you cant boot without caches in clover for Sierra? I know I'm doing something wrong for my audio but I'm not sure what. Also what could be the issue with my trackpad? I don't see anything wrong with it in my kexts folder. Do I have to change something in my config for Sierra?
  5. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    So I have checked for any double kexts, fixed my kexts folder, and made sure I don't have a mix of patches. No progress. Heres a couple of screenshots of my Library>Extensions and Clover kexts folder, and one of my clover configurator. As you can see there is no option for audio injection 3. I suspect thats the issue. What do you think I should do?
  6. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    Haha well I've been using it with a usb mouse so it isn't entirely useless But anyway I am using a Vaio SVS actually the exact same spec'ed model you have according to your Yosemite guide. I used this guide to get Sierra up and running except using the updated versions of everything and again it worked flawlessly except audio and the trackpad. In clover>kexts I have changed the other folder to 10.12. I thought I would have to do that after installation. I will change it to other and see if it works. I will also check for any double kexts. Thank you for explaining everything very clear to me I will try it now and keep you updated
  7. alan_harake

    El Capitan UEFI Clover on Sony Vaio S

    Hey guys this is my first time posting here so sorry if I sound a bit dumb haha but I need some help with os Sierra. I'm on 10.12.5 and I have gotten everything working except for sound and the trackpad. Ive updated my AppleALC and downloaded Lilu.kext, I've tried using VoodooHDA, CodecCommander, and AppleHDA Patcher. For my trackpad I've tried the latest version of VoodooPS2Controller and it hasn't worked. If anyone can please help me I'd really appreciate it. Oh also my brightness control and battery indicator doesn't work either but lets figure my audio and trackpad first
×