Jump to content
InsanelyMac Forum

Morea

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Morea

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi everybody! I need some help today: I’m trying to install Mac OS Sierra 10.12.5 on my friend’s laptop, which is an Acer Aspire 5250, but that’s quite a difficult task because it’s an AMD CPU. The model is AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics (graphics model Radeon HD 6320). I need some help because I can’t boot the installer, when I select my USB from Clover, after the row of pluses in verbose mode instead of showing me all the booting commands it stucks on a black screen and the screen starts flickering along with a continuous beep sound and so I’m unable to get to the installer. Do I need a patched kernel or something else? Are you able to give me some help? Thanks!
  2. Hi everybody! I need some help today: I’m trying to install Mac OS Sierra 10.12.5 on my friend’s laptop, which is an Acer Aspire 5250, but that’s quite a difficult task because it’s an AMD CPU. The model is AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics (graphics model Radeon HD 6320). I need some help because I can’t boot the installer, when I select my USB from Clover, after the row of pluses in verbose mode instead of showing me all the booting commands it stucks on a black screen and the screen starts flickering along with a continuous beep sound and so I’m unable to get to the installer. Do I need a patched kernel or something else? Are you able to give me some help? Thanks!
  3. Hi everybody! Since I’m unable to get into the High Sierra install menu (i’m getting stuck at gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 after the DSMOS has arrived line) I’m here to ask someone what should I put in my config.plist and in my UEFI settings (I have an Asrock H61M-VS) because I really can’t figure out what should I put in it to install 10.13 successfully. My graphic card is Intel HD 4600. Any help will be really appreciated. Thanks
  4. Really? Could you please tell me how did you prepared your Clover USB and maybe if you can even post your Clover EFI folder please? Many thanks
  5. Hi everybody!! I’m having a little problem installing High Sierra Public Beta 2 because on my computer I have Intel HD 4600 Graphics and I’m unable to get into the installer. In verbose mode I’m stuck at line IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 after the DSMOS has arrived line. I don’t know how to fix this. Can somebody help me, please?
  6. I've installed 10.13 Developer Beta 3 but when I select my High Sierra partition in Clover, in verbose mode, it keeps displaying me this message “did not find a usable MAC address for entity id” and I'm unable to log into the system. How can I fix this, please?
  7. I’m doing this ASAP! Then, after running nvram -c should I change the serial in Clover Configurator?
  8. I've now put some details in my signature, I've got a desktop computer and I'm currently using Mac OS Sierra 10.12 on it and I also have access to High Sierra DP3 and PB2.
  9. Here's what I found with that command in Terminal bootercfg (%00 fmm-computer-name iMac prev-lang:kbd it:0 security-mode none EFILoginHiDPI %00%00%00%00 csr-active-config g%00%00%00 flagstate %00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00%00
  10. Could someone please post a full guide on how to successfully install 10.13? Also another question, how can I make it work on Intel Graphics 4000 HD?
  11. Hi everybody! I'm really searching for someone to help me...I've got a little problem that I can't solve right now. I've just installed Mac OS Sierra on my desktop PC and everything is really great, didn't have any problem for a while until iMessage stopped working. I fixed it two days ago and it worked flawlessly that day. Yesterday when I opened my Hackintosh it suddenly didn't work anymore. I've tried changing my serial number, SmUUID and Board Serial Number but at reboot the serial number it's the same it was before even though in Clover's plist file it shows the one I've just put. This is driving me mad because it sucks not having working iMessage: the problem isn't authentication because it does actually log in, but I'm unable to send iMessages, just SMS! What can I do? Please help me, thanks
  12. Thank you. Tomorrow I'll try this and then I will let you know if it works
  13. First of all thanks for your support. But I can't understand what I should exactly do. Can you explain please?
  14. Do you think there is no way to make it work on a Sandy Bridge? For example like a patch, DSDT or stuff like that? Because I can perfectly boot and work into the installer. The problem is when I try to start the OS after the setup. Please help me.
×