Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About falkien

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Has anyone tried to install OSX on this type of MB? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16813500012
  2. Memory allocation error

    I am at the understanding that Know one has any idea why this is happening????? Matt
  3. Has anyone successfully installed vmware or parrells on 10.5.2 or later with nvidia Video card?
  4. I have tried every variation of osx, fusion and parrells. I am getting a kernel panic about 60% thought the install. I have had VMware running on old install of kalyway 10.5.1. But haven't been able to get it to work in 10.5.2 or 10.5.4. I have read that it has something to do with Nvidia bug. Please point me in the right direction.. Matt
  5. Help guys

    no one have any thoughts on this??
  6. Help guys

    I am getting the same error installing OSX. Specs are a Athlon 64 X2 4800 4gb of ram. I have tried every know install disc with no luck. I have even tried external dvd drives and get the same error.
  7. Ok i upgraded to the new nvinstallerv41. The problem is it freezes making the virtual HD. Once it gets to about 600 meg it freezes the computer.
  8. i have the same problem, will try nvinject when I get home.
  9. Kalyway on Alienware m5790 Laptop Assistance

    I have the exact same setup would love a workaround.
  10. Have the exact same setup and I can't change the Hd options in the bios. Have you had anyluck getting the Hd recognized? Matt
  11. BIOS Setings for GA-965P-DS3

    I followed this post. http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=79891
  12. blank screen?

    I have the same prob. I have na alienware m5500 and i have the stupid switch on the from to switch from onboard graphics to ati graphics. I can boot into onboard graphics fine but when i try to boot in to ATI 1600 i get black screen nothing else, even with an external monitor. If anyone has a slution for this please point us in the right direction. Matt
  13. Intel Wireless driver

    I have had the same success. I can connect with wep hex key 64bit, but dhcp doesn't work. Tried to staticaly sign but no internet. Open access works great tho, and fast. Thanks for this, alienware is finally running osx!!!