Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kevinwalter

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. K73SJ Asus Notebook

    HI, I think it's not a Nvidia problem. I need to turn off that Nvidia Optimus technology by removing the kexts. After that my laptop screen stays black (after -v I see only the end of the -v screen. When I leave the laptop on I can hear the voice from the voice installer so the OS boots up.) The weird thing is when I plugin a external screen it works great. I think it's a problem with the HD3000. Does anyone knows what it is? greetz, kevin
  2. K73SJ Asus Notebook

    Whoops I'm sorry. This is the far I got. I removed the nvda kext. When I boot the laptop I get the screenshot below. When I plugin an external screen it works perfect. When I remove the external screen the laptop screen works perfect.
  3. K73SJ Asus Notebook

    Hi, I've got a Asus K73SJ notebook with the following specs: CPU: i7 2670QM Graphics: Intel HD3000 + GT520M Mem: 8GB Disk: 160GB Wifi: Ralink These are the important specs. When I boot the laptop with MyHack it hangs at the DSMOS has arrived. I've included a picture where the installer hangs. I've tryed this syntaxes in the bootloader: -v -x -f GraphicsEnabler=no Does anyone know what to do now? kg, Kevinwalter Edit: When I added the MacBookPro8,1 line in smbios.plist it worked! except the mouse. Edit2: After installing it does not boot. It hangs at this screen:
  4. After installing I'm getting the error: Mac OS can't be installed on this computer. What did I do wrong? VMware 8.0.1 patch 1.0.2. Intel i7 2670QM sandybridge. Edit: OK I failed! Retail version...
  5. I've got an HD5770 Vapor-X and try'd the Baboon and the Vervet. Wich works good by others.. But the videocard is recognized but my screen not :S i connected my screen with VGA DVI and HDMI (all the same monitor) And i only get that damn 1024 resolution.... Screen: iiyama prolite e2407HDS ATI Radeon HD 5770: Chipset Model: ATI Radeon HD 5770 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 256 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68b8 Revision ID: 0x0000 Displays: Display: Resolution: 1400 x 1050 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Edit: Fixed by installing the graphics update from update. (not the one from apple.com) both DVI works ATI Radeon HD 5770: Chipset Model: ATI Radeon HD 5770 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68b8 Revision ID: 0x0000 Displays: DELL SE198WFP: Resolution: 1440 x 900 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported PLE2407HDS: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported Display Connector: Status: No Display Connected
  6. ATI HD 5770

  7. I have! but search on this forum for the Asus II gene there is enough info
  8. Asus Rampage II Gene Hackintosh

    hey, i fixd it and i know what to do with that dsl
  9. Asus Rampage II Gene Hackintosh

    Hey, My pc hangs the first 10 minutes completly........ i have installed the RIIG.kext from the first post. how does that .dsl work?
  10. Asus II gene

    That will work thanx but if i install it it hangs at the first package. :S EDIT: {censored} whats this kind of error?: ACPI_SMC_PlatformPlugin::start waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out and if i'm in the setup i cant select next in the language menu EDIT:2 hmm everything works now i guess EDIT 3 (l0l): The first 10 minutes of mac os (and the install) hangs completly. I see now the Welcome screen if u just installed sl but i cant do anyting with it
  11. Asus II gene

    hey, If i wanna boot Iatkos s3 I get after one second a reboot i saw it in -v mode and its something with smbios not found .. whats the problem? Specs: Asus Rampage II Gene Intel Core i7 920 @ stock 3x2GB Adata memory ATI HD5770 greetz, kevin walter
  12. Mounting Problem

  13. Mounting Problem

    hi i have followed the tut from omar32 to update my kalyway im only at step 10.5.6 (done) but i get: Please hold your power putten etc etc if i open a .dmg @ the mounting point it doesnt matter wich .dmg file. so is there a solution? greetz, kevinwalter
  14. hmm if i start te 10.5.7 installer i get a kernel panic:O (at the mounting point) :S