Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Beispielname

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. G94(9600gt) is fully supported by new mbp drivers!

    i just crashed my pc, because i deleted the EFI code from com.apple.Boot.plist . could somebody please post or send me the right EFI code for "nVidia GeForce 9600 GT" , 1 GB VRAM, DVI-I/VGA. Should be no ploblem for you best regards. by the way: I get bluescreen (but like a blue desktop background, and with -v -f error message) while booting with the 9600 kexts: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...p;#entry1309975 i hope somebody can help.
  2. Blue Screen on startup

    hey, i come along with this: what i've done: i installed ipc 10.5.6 with a geforce 9600 GT (1gb of ram). mainboard is a asus a8n-sli deluxe and there is a seagate hard drive. everything worked fine, then i edited the efi and so on after this manual: http://forum.netkas.org/index.php?topic=222.0 . i also used OSX86 Tools. when i start the system wothout -v -f under DVI i get a blue screen without cursor and i cant get to the login... theres nothing, just blue-ness. i also can't perform a blind login, the hard drive does not blink. when i start it with a vga cable with -v -f i get the screen in the picture (kernel panic). when i start in safe mode (-x) everything works finde and it starts up correctly. so, what can i do to make it work normal ?