Jump to content
InsanelyMac Forum

litania72

Members
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

About litania72

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hi 4520s, please if you could kindly share what you did to enable vga out and use an external monitor or TV? what steps did you take? what did you change? what laptop did you use? appreciated.....
  2. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Yawwnnnn, pls try again in English, couldn't understand a heck....stop munching with funny looking mushrooms ;-)
  3. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Guys if that helps I tell u how I upgraded to 10.10.1...... Remove Intel HD left you installed from this guide Repaie kext cache, permission Restart in safe mode Update to 10.10.1 Repair cache, restart again I safe mode Reinstall the Intel GMA HD kexts Repair cache and parmission Yes, restart again maybe using -v -f Done It worked for me...
  4. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    just an update, noticed that lets world 2 worked well no lag. Investigated about if the plist file had the key which I was looking for but found nothing...then explored the library folder (user/username/library/containers/) and found 2 files I then deleted: com.apple.opengl.plist com.nvidia.OpenGL.plist fixed cache, permissions...rebooted with -v -f (just in case) then when back onto desktop I run those game which lagged (e.g. battle monkey,crash drive); I soon noticed the difference in fps...angry birds run perfect as well. only thing I tried red crucible and it still lags however it is better (less lag); hope a genius can gave an explanation soon...thanks
  5. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    hi guys, I think the 3d lag on games might be possibly caused by the fact that it uses apple software renderer instead of OpenGL, i am sure the intel gam has more than enough power to run most games, maybe not the kind of batman arkham but surely angry birds like game...seems also that benchmarks go bad and shows apple SR instead od OpenGL, hope somebody can figure out whats wrong with the kext or how to force intel hd instead of apple 3d drivers. is it an issue with vram not set?
  6. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Guys just a question....does airplay work? If he does will it mirror the desktop via apple tv? has anybody used a usb to hdmi adapter?...i know thats more than 1 quest....thanks
  7. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    right, when I tried to install the 10.10.1 update it won't boot any longer, did you first boot with -x into safe mode and then re-installed the patched kexts? by the way I have cloned the hdd onto a crucial m100x sad and I now get 250mb/s in write/read, not bad but to expect as i only have sata2 support on my l750; it makes a huge difference anyway. thanks guys, now just need to safely update to 10.10.1....
  8. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Thanks for the quick reply, for the time being im truly satisfied with what i have. Got a satellite L750_201 for £115 & wasnt expecting to be able to run yosemite, i also enabled intel vtx & have win 8.1 in vmware fusion. Just need d lappy for logic pro x, well happy, 2moro ill try clone d hdd onto ssd to improve performance, will be impatiently waiting 4 somebody who can get d hdmi working...thanks.
  9. litania72

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hi guys, tried to get a toshiba L750 (i3-380) to work and at last I got QE/CI working with your guide, great work indeed. only issues I have... - brightness does not work but i use the brightness slider app - I installed some games but they lag too much, you see them in frames really, unusable. Any idea why I get low fps? the system works nicely and QE is confirmed however I noticed that tests with intel hd gpu fail with GLview app. Final cut opens and seems to work ok, youtube is ok, Logic pro works. Thanks in advance for your great work, appreciated....
  10. Hi All, thanks for this; Audigy 2 ZS working in 'output' but unfortunately no 'input' and so no microphone......anybody has any idea why? thanks in advance for your hard work Forgot to mention that I have installed the lot by using the dmg file; it installed kxmanager and kxac97 but both are not working....open and close.. thanks
  11. UPDATE FROM 10.5.6 to 10.5.8 SUCCESSFUL & WORKING Follow the steps above (thanks mate u r a fab!) instead of 10.5.7 delta, i've clicked on software update and installed the combo 10.5.8 (yes from the apple software update!) then the system will 'restart' (more of a log out) and will download/install (have a kitkat, it'll take a while) then again just follow the normal steps as given by mark IT WORKS! Thank you guys
  12. Hi guys, Got an Audigy 2 ZS as well. Will the KX.kext work? Sorry, but i have installed ideneb 10.5.6 five times and i am a bit tiiired;-) Will save me some time (i use onboard alc888 instead) Thanks in advance
  13. litania72

    [How to] Asus P5E-VM HDMI [VMODS & LEO]

    Thanks a lot Tecreatta, Finally.
  14. litania72

    [How to] Asus P5E-VM HDMI [VMODS & LEO]

    Hi guys, Anyone got the onboard lan working? Thanks in advance!
  15. litania72

    theStevo 4.0 Patch for the 775Dual-VSTA

    hi, I have the same mob and i got all fixed. Just use Kaly 10.5.1 patched with stevo 4.0, and when installed use kalyway 10.5.2 combo update (u know where to get it right!). Then install all the kext for audio, video etc. Get on the forum for the 775dual mob and use the same kext (osx86). Very easy.
×