Jump to content

galaretka

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About galaretka

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Thank You Very Much, tluck. It works!
  2. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    With me on the new .zip everything works perfectly but does not work Caps lock (El Capitan 10.11.6) :(
  3. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Yes, tluck - DisplayPort on a docking station. I do not know why DP a laptop running ok - docking station not maybe something with my config? (when I used DVI - I turned off VGA patch) I turn on the external monitor when the system is already loaded, laptop screen flashes once and nothing happens to the external monitor (black screen)
  4. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Unfortunately, I do not know what causes this problem when connect with a DVI cable but the problem disappeared when I connected monitor by DisplayPort --- Too early to be enjoyed - another problem: When I turn the laptop and external monitor from the very beginning - everything is ok. When I turn on the laptop and I want to turn on the external monitor - the picture does not show - monitor is detected, but no picture Someone had a problem of this type? --- I forgot to add that this happens only on a workstation, displayport the laptop does not cause this problem.
  5. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    @tluck - Exactly I do not know Just installed clean El Capitan and there was no wifi icon (device not showing up). I was convinced that not plugged her well in laptop but after installing other packages "T420_UEFI-Clover-b3718_10.10_10.11_2016-08-20" everything again works perfectly
  6. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Atheros AR5b95 also does not work on the latest package
  7. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    @tluck - I do not have another mouse and other kexts too. I can only say that the trackpoint and touchpad work perfectly (no lags). Very weird issue
  8. galaretka

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Hi everyone. Sorry for my language but, unfortunately, I'm not good at English My problem is jumping mouse when connected to the secondary monitor. When two monitors (laptop and external) are enabled everything is ok. But when I turn off the external monitor to work on the T420 screen - my mouse going crazy, lags, jumps etc. I turn back a second monitor - again, everything is ok. I recorded a short video to present my problem. https://vid.me/KwnE Normally when I move the mouse cursor suddenly he lags by which interrupts and jumps on ... What could be the reason?
×