Jump to content
InsanelyMac Forum

MadHorab

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About MadHorab

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Driver for nForce4 LAN

    My computer doesnt freeze, it just seem to mess up my USB drivers so neither my Keyboard or Mouse will work :S
  2. Marvell Support Effort

    As I said in the other post, I can host the driver
  3. Okie ... so I downloaded Apple.OS.X.x86.10.4.Generic.Install.DVD , burned it, ran it and it worked smoothly. Install went like a glove and it asked me for a reboot, so I said hey, why not ? Started darwin thingie, the Apple logo appears and the little round thingie is working its way around itself. HD works and buzzes until there suddenly appears a forbidden sign in the center of the screen, the little round thingie stops for a second and then continues, and the computer gets quieter than John Johnson's tomb. Anyone fixed this ? I've tried: -Giving OSX a sole HD -x "Graphics Mode"bla bla lba - platform=ACPI and x86pc Here's my setup. OSX HD = WD60GB MB = ASUS P4P800E (checked the page here, it's supported, only have to turn off the USB2.0 funtion, which i have done) CPU = P4 3.0GHz 800FSB GFX = XFX GeForce 6600GT Pioneer 16x DVDROM slot in LITE-ON 4x DVDRW HDD2 = WD Raptor 76GB HDD3 = 120GB something and thats about it. also, when i do -v it stops up with lots of odd remarks on pointer x098909x0x99x9 (like that) and then it sasy .. ACTIVATING DEBUGGER ..thingie.. and after that... "no debugger thingie found" and that's where the fun stops.
×