Jump to content

jeopard2

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About jeopard2

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks for clarifying. 1.11b had been working fine for me since 10.6.1. After updating to 10.6.4 the sound became garbled. I uninstalled and reinstalled to no avail. I've always used Kx alongside VoodooHDA for my built-in sound. edit: fixed by removing all audio kexts and restarting and rebuilding kext cache, then adding voodoohda, then restarting then adding kx audio again. Both work.
  2. It loads for me but the sound is garbled. Any ideas on fixing this without bothering Eugene (that is: needing an update to the kext)?
  3. I happened to get a GIGABYTE GA-P35-DS4 and with the kexts for the ALC889a added after install of the flat image of BrazilMac, everything works well.
  4. Will only boot once.

    I would also Repair Permissions before rebooting for the first time and especially between software updates.
  5. I think this is the right idea, but I am having trouble opening Disk Utility from the BrazilMac Leopard DVD. Any tips?
  6. I've been trying to do this to. The flat image install method works REALLY well except for the partition issue. I've looked at DD.exe's syntax to see if I could fill the remaining area of the disk but I haven't had any luck, http://www.chrysocome.net/dd. If I could boot into Disk Utility off my install BrazilMac install DVD I think I good fix it, but it won't load. Anyone who wants to collaborate on fixing this, message me if you're interested.
×