Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About motyka91

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. asus p5p + probably adi 1985

    I've got a question. I've got a mobo asus p5p800 and I suppose I should use adi1985 driver but I can't find it anywhere and I'm not sure that it's one I need. Could you tell me what shoud I do ?
  2. Hello. I've got a little bit problem with my Kalyway 10.5.2. It works perfect. 8600 with nvinject , audio with alc889 etc. It's so beautiful that it works because i remember when i started with Jas 10.4.7 and it made me so much problems. My problem is : When i Switch on my PC and i Choose (i've got dual_boot - vista&mac) Mac , everything goes fine until moment of logging into system. If internet-cable is UNplugged everything goes GREAT , but if internet-cable is plugged a screen makes black and fun finishes. Do you know what should iDo with this ? I know that so stupid but i really makes me problem. iKnow that I can switch on computer with cable unplugged and plug it afterwards , but it's so unHandy. Please, Help me if you can. I want to add that iHave 2 Ethernet Cards : Realtek 8139(no integreted with motherboard) and another Realtek Card which is integreted with motherboard(gigabyte p35-ds3). Thanks