Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ghost1001

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. System Freeze after startup

    Ok. I managed to figure out what the problem is, but have no idea how to fix it. I can boot just fine by setting the boot flag to cpus=4 but obviously that is undesireable. This fix works for both versions of the Apple ACPIPlatform.kext. Would this be a DSDT problem then?
  2. System Freeze after startup

    Thanks for the advice. I tried it, but the problem still persists. I did notice some errors near the end of the script. Something to do with rm: permission denied.
  3. Hi, I just finished installing Mountain Lion following this guide (translated to english): http://www.insanelym...-automatizzata/ and have patched kexts and dsdt following: http://www.insanelym...page__hl__ p6td in hopes to get the audio to work. I've also updated to 10.8.3 from the app store. However, the system will lock up about 1-2 mins after startup. Nothing moves and no error message anywhere. Only thing that I can do is to pull the power on the system for it to shutdown. On the other hand, it boots fine in safe mode. Any ideas?
  4. AMD installation trouble

    are you using the Universal v1.3? ghost1001
  5. mach_kernel

    Hello, I just finished installing Uphuck's 10.4.9 on my pc, but it won't boot. I get to the screen with the startup options but when I press enter, it doesn't do anything. No flags work (i tried -v , -f, -x and nothing). When I hold enter, the screen flashes and I can make out the error message: "Cannot find mach_kernel". Does anybody know what the problem is? Thanks in advance, ghost1001
  6. OS X Tiger not booting Up, stuck at bios

    ok...i sort of fixed the problem by unplugging the harddrive, booting, then re-plugging it in. I was able to re-install OS X...now it won't boot because of the mach_kernel...
  7. OS X Tiger not booting Up, stuck at bios

    Thanks for the response, but I do not really get what you are saying. I cannot even load the bios when both harddrives are connected.
  8. EBIOS Error During Install DVD Boot

    i have that same problem too...i already started a thread for tat...but one thing for sure..dont force reboot or else u will get what happened to me...no harddrive to boot from ='(
  9. Hey all, I'm new to this forum and my question goes like this: I just installed OS X Tiger (Uphuck 10.4.9) on a seperate harddrive with my main one unplugged. The installer finished then hung when it started to reboot. So, I held the power button until it restarted. Oddly enough, the computer now will not boot into OS X even with my main harddrive unplugged. It gets stuck at the bios and thats it. The harddrive inticator light doesnt flash or anything. Also, my computer will not boot with that harddrive pluged in. I have to unplug the second harddrive (the one with OS X) to get vista to load. Is there any way to fix this? Thanks in advance, ghost1001 Edit: Whoa...forgot to include system specs Model: Gateway GM5067 Proc: AMD X2 4200+ RAM: 3GB HHD: 40GB for OS X Graphics: nVidia 7600 KO OC ATI Tuner Sound: Onboard AC'97 and Creative X-FI XtreamMusic