Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About thomasiby

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. First I pulled out the HD from the ION 330 and installed SL like u do in the pdf, then i used Goz app to install all other stuff, put the HD back and configured the BIOS (using 1.5d) and then started up and it looks like almost everything is working (no sound). I tryed to uppg to 10.6.2 but it failed to start, Goz is there anything special I need to do to get 10.6.2 working?
  2. Im trying this guide for my i5 and Gigabyte GA-P55M-UD4, i got the iAtkos V7 to work, I went straigth for this guide as I could do all installs from 10.5.7, everything have worked great, but.... when I come to this part: I get alot of log scrolling after i did -s in Chameleons boot promt and at the end of all text the comp just restarts, I never get to the promt where I can write in:
  3. What did u use to install? iATKOS V7? I have just build my system, Intel i5 and a Gigabyte GA-P55M-UD4, have been trying with Chameleon(with SL on it to) on a usb stick but the comp is restarting after Chameleon is done and I choose a drive to start from.