Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

oopsjeffrey

Just Joined
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About oopsjeffrey

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI Mobility Radeon X2300 now WORKS CI/QE !

    well, I just got the vaio cr25t and wondering how to do with x2300 ,indeed, I do not quite understand how to .even don't understand what you really mean.I follow those steps : - installed Iatkos 1.0r2 - updated with 10.5.2 (thanks to netkas.org's instructions) - graphic update (from Software Update). - edit /System/Library/Extensions/ATIRadeonX1000.kext/Contents/Info.plist - replace the existing 0x71871002 with 0x718A1002 - with the program 0xED edit file /System/Library/Extensions/ATIRadeonX1000.kext/Contents/MacOS/ATIRadeonX1000 - Find: 8771 | Replace: 8A71 | Search Type: Hex, then hit Replace All. (should replace 2 incidences) - Reboot with flag -f but only find 8771 in 1 incidence. and I really don't know how to proper install atix1000.kext ,so just replace it from downloaded one. mac said the extensions function wrong. well, I add <key>Graphics Mode</key> <string>"1280x800x32"</string> after restarting, I got "1280x800" but no CI/QE ! so I CAN'T INSTALL FINAL CUT! seems everyone gets difference. does x2300 has several kinds of chips?! i don't know!! btw,i downgrade VISTA to XP ,the x2300 driver still a mess i notice the sony website x2300 driver is different from those over internet ones. the sony one install " .net 2.0 " first and install driver.and it works. others only install driver without " .net " and they fail to work in xp!
×