Jump to content
InsanelyMac Forum

olvko

Members
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

About olvko

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. olvko

    ASUS UX32VD WIFI

    And it won't gonna work untill Intel publish drivers for OS X. You have to replace with e. g. Atheros AR9285 or AR5B95, or any OS X compatible half mini pci-e wi-fi card. Connecting the antenna will be a bit problematic, too.
  2. OK, I think I figured out everything You added to DSDT to get Fn keys working. But post a patch anyway if You can . My new hackintosh was working before with Clover (with previous computers I used always PC_EFI or Chameleon so that was my first try with EFI loader). Installation couple weeks ago was quite usual and everything was working with Clover DSDT patcher, except battery, brightness and function keys. WiFi was changed so now it works, sound by VoodooHDA (my tries to patch AppleHDA was unsuccessful). Now with your files I got battery indicator working and finally Fn keys works OK (brightness has to be set in Keyboard shortcuts to F5 and F6 - maybe I missed something in DSDT analyze, so still patch would be usefull for me to see if I missed anything). SSDT seem to work as well and sleeping does not reset computer now (but after couple seconds the system is beeing woken up again, it's still usefull to get display working if it starts blank. Ahh, I still have problem with black display. About half of bootings the system boots into black screen. Any better fixes? So here is my DSDT for my Asus UX32VD i5 edition (1366x768 display) - it's 212 Firware wersion DSDT with Clover shutdown, display, USB and audio fix; with added parts to get Fn keys work and also copied audio HDEF part, but that is still not working with vanilla driver. Thanks a lot and bye! dsdt.aml.zip
  3. Hi, can You make a patch with changes You added to DSDT for Fn keys to work? I am getting problem with every DSDT I download here (probably because my UX32VD is i5, not i7 version) so I am stick to Clover only and it's automatic DSDT patching. Thanks in advance.
  4. I've got Asus F3Sc laptop and I have been using there 10.4, 10.5 and 10.6. Now it is running under 10.6.7. I am trying to install Lion with the method mentioned above, but got stuck in a wear problem. At first I got problems with PCI configuration, but using older AppleACPIPlatform and IOPCIFamily kext fix it. But the system stops after some time, just in the moment the graphics should appear. Stop is the wrong word - the last message - SendHCIRequestFormatted is reapeted every couple seconds, so there is no hard crash. I was suspecting problems with video card (GeForce 8400 M G) but I think that's not the point. I tried turning on and off GraphicsEnabler, or using NVEnabler or NVinject - no difference. So I was suspecting problems with encrypted installer, but DSMOS is arriving, and using different fakesmc or even old AppleDecrypt kext makes no difference. Photo attached. Any ideas?
×