Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

pablos93

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About pablos93

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. 7970 mysteries in 10.9.2.

    Hey there! I've got 2 monitors, one @ 2560x1440 using the mini-DP out and another one @ 1024x1080 using the DVI out. I'm glad they fixed it
  2. 7970 mysteries in 10.9.2.

    It's fixed in 10.9.3 beta. My mini-DP port works again! I'm using chameleon with the default Framebuffer.
  3. OS X 10.8.3 all Builds !

    Thank you very much! I'll try later when I get home
  4. OS X 10.8.3 all Builds !

    Hi there! I have an AMD 7970 and I've been waiting ages for apple to support it (I thought it wouldn't take them that long haha) I installed 10.8.2 following the vanilla guide available in the Genius Bar and I was able to boot using GraphicsEnabler=NO. After that I proceeded to install the 10.8.3 update and unless I boot in safe mode (-x) I get a white screen after the Apple logo. If i unplug and plug my monitor to the Mini Display Port of my graphics card I see the typical blue screen that appears when you change your resolution in OS X for a second and then back to the white screen. The mouse appears and by its size you can see it's using the highest resolution available. Any ideas? Thank you in advance!!!
×