Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About karishbhr

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. OSx86 Tools Messed Me Up

    I tried to change my CPU info, but when I logged out and logged back in, the box looked like the attached file. I tried switching back to the defaults, but they have stayed the exact same way.
  2. Need help QUICK!

    I usually don't have too many problems with hackintoshs... but this is a new one. I was updating my brothers hackintosh from 10.5.3 to 10.5.5. I followed the normal netkas method that worked for my computer in the past. This time, upon rebooting, the wheel kept spinning and spinning. When I used -v, i saw that the startup got stuck after "Journal replay done"... which is very early on in the startup process. Anyone know the problem/solution? I dont have my mac OSX disc with me now so if I could do something without it thatd be great but Im sure thats unlikely.
  3. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Can you give a step by step of this. I keep getting errors when i try
  4. I have this mobo. I am trying to install a Dynex Wifi card that the HCL says will work. Any clues why its not showing up in anything? It's PCI
  5. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    My HD videos have been running choppily lately... could it have to do with graphics drivers? I have CI and QE hardware accelerated.
  6. Weird Firefox Problem

    Nope, that's unchecked
  7. Weird Firefox Problem

    I just formatted my computer, and reinstalled Leopard with Leo4all. I installed Firefox 3 beta 5 just like I had prior to formatting. For some reason, when I quit Firefox and launch it again, any bookmarks I have added are deleted and only the defaults remain.
  8. Leo4Allv3

    I have two questions: How do I lower the prompt at the beginning of startup from 10 seconds to 5? Is there any way to get the grey startup screen like on a normal mac?
  9. Help! Blue Screen

  10. Help! Blue Screen

    I made no changes to my PC, but now I get the blinking Blue Screen after the gray splash page. I used "-v" and the last thing on the list was something about mdsync crashing. I'm not sure if that is related or not. Any solutions? I have a dual boot so if I need to edit files or something I can do it from Vista (have Macdrive)
  11. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    I had a weird experience x1950pro. When upgrading from my 10.5.1 with the previous driver for the card to 10.5.2 I still had full support (CI,QE). When I did the graphics update I lost the CI and QE. So I installed the drivers provided. They basically broke my system. I reformatted. Upgraded from 10.5 to 10.5.1 and then 10.5.2 without ever installing these drivers. Did the graphics update. Then installed the new 10.5.2 drivers from the front page of this thread. Now everything is working
  12. Restoring from Time Machine?

    Did it replace everything? Including patches and such? That's what I'm looking for
  13. I have a ToH vanilla install, now updated to 10.5.2 I was messing around with something, and now my system goes into endless reboots. I have been keeping Time Machine backups, will I be able to restore my installation from them? If so, how can I do this? Use my ToH install disc?
  14. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    For the 10.5.2 update, do I do the graphics update first them use this driver, or use this driver first and then do the graphics update?
  15. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    I have an x1950pro... should I no install the graphics update?