Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About class101

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. 10.7.4 is problematic to install, I haven't been able to upgrade my 10.7.3 from scratch in 8.0.3, it does not pass apple logo after the 10.7.4 is installed Have tested snapshots with 10.7.3 from scratch without vmtools+svga2, with vmtools+svga2, with 10.7.4 from software updater tool, with 10.7.4 dmg converted to iso If you plan to deal with 10.7.4 I strongly suggest you to backup/snapshot a 10.7.3 right after the installation is over so you save 30min
  2. This discussion is insanely good, especially the two posts below, I must have them first before all the bad informations you can find on sysprobs.com (it excellent to find probs though and loss some hours) It worked without problems here with OSX 10.7.3 and Workstation 8.0.3, with OS X 10.7 32-bit virtual machine type, after installing vmware tools I had to uncheck "Autofit guest", install VMsvga2_v1.2.4_OS_10.6-7.pkg, and checked "Autofit guest" again Big thanks to Donk, taker123 and Mwalimu, (To create iso I have choosed the 7zip dmg extraction + conversion with dmg2img discussed above)
  3. Thanks again joe, I must have found this thread first to save a few days of boring tests
  4. My respects for the great Tutorial Joe, I have yet 10.4.9 on vmware where all others method (JAS , koolkal) failed (probably due to some missing explanations where yours tut mention all important steps to fill near the simple installation), hope to congrats for the 10.4.10 but that's on a good way cheers //edit1: Kernel update 8.9.1 on 10.4.9 vmware done successfully, I love you ^^ //edit2: made the same method for upgrading to 1.4.10, at reboot I get huge flood then kernel panic, tried -f, some differents fsb values, always panic, goin back on the backup to check what is wrong (I have tried with this package Mac OS X 10.4.10 Update v1.1 (Intel)) After reading the full thread here, I think my error was to install kernel 8.9.1 directly after the 10.4.9 upgrade, trying again by upgrading 10.4.8 => 10.4.9 => 10.4.10 => kernel 8.9.1 , many people in this thread reported to do it that order, crossing fingers, praying, let's go trying! //edit3: I was right hehe , I got it to 10.4.10 kernel 8.9.1 on vmware that way: [1] "Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2]" [2] "Maxxuss-AMDPCNET" for fixing the ethernet [3] " MacOSXUpd10.4.9Intel" from apple and following this thread instructions [4] "MacOSXUpd10.4.10Intel" from apple 72Mb really small and following same instructions as above, worked perfectly [5] "Kernel 8.9.1" following this thread instruction, just make sure to install the System.kext from the 1.4.10 package and not the 1.4.9, not mentionned in the instructions but it sounds evident. and you'll get this in a nice vmware like this: