Jump to content
InsanelyMac Forum

3Dman

Members
  • Content count

    412
  • Joined

  • Last visited

About 3Dman

  • Rank
    a3Dman
  • Birthday 09/27/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I have 775 EP45 chipset with no integrated graphics, and it still doesn't wake.
  2. Of course I did it with sudo, I just forgot to write it here
  3. What would be the first step to research this issue? I tried to use SSH after waking up, and it works, but I didn't read anything relevant in system.log. If I run shutdown -r now it doesn't reboot and I have to force reset. I'm using a Sapphire 6670 and the GM build.
  4. AMD 6670 dual monitors issue

    Hello, I have a Sapphire AMD 6670 1GB with 3 ports: DVI, VGA and HDMI and OS X 10.10.4 I have two monitors one connected to VGA and the other to DVI, when booting with both monitors connected, only the DVI one works and the VGA one gets no signal, but it's probably detected in System Preferences. I'm using a modified Ipomea framebuffer using Clover: 0000000 10000000100000000001000000100101 - VGA 0000010 04000000140200000001000010000203 - DVI-D 0000020 00080000040200000001000012040305 - HDMI radeon_bios_decode output: ATOM BIOS Rom: SubsystemVendorID: 0x174b SubsystemID: 0xe194 IOBaseAddress: 0xee00 Filename: 1E1949SA.001 BIOS Bootup Message: TURKS XT C33302 HM GDDR5 64MX32 PCI ID: 1002:6758 Connector at index 0 Type [@offset 44280]: HDMI-A (11) Encoder [@offset 44284]: INTERNAL_UNIPHY2 (0x21) i2cid [@offset 44354]: 0x94, OSX senseid: 0x5 Connector at index 1 Type [@offset 44290]: DVI-D (3) Encoder [@offset 44294]: INTERNAL_UNIPHY (0x1e) i2cid [@offset 44381]: 0x92, OSX senseid: 0x3 Connector at index 2 Type [@offset 44300]: VGA (1) Encoder [@offset 44304]: INTERNAL_KLDSCP_DAC1 (0x15) i2cid [@offset 44408]: 0x90, OSX senseid: 0x1 redsock_bios_decoder: TURKS XT C33302 HM GDDR5 64MX32 Subsystem Vendor ID: 174b Subsystem ID: e194 Object Header Structure Size: 203 Connector Object Table Offset: 34 Router Object Table Offset: 0 Encoder Object Table Offset: 9d Display Path Table Offset: 12 Connector Object Id [12] which is [HDMI_TYPE_A] encoder obj id [0x21] which is [INTERNAL_UNIPHY2 (osx txmit 0x12 [duallink 0x2] enc 0x4)] linkb: false Connector Object Id [4] which is [DVI_D] encoder obj id [0x1e] which is [INTERNAL_UNIPHY (osx txmit 0x10 [duallink 0x0] enc 0x0)] linkb: false Connector Object Id [5] which is [VGA] encoder obj id [0x15] which is [INTERNAL_KLDSCP_DAC1 (osx txmit 0x00 enc 0x10?)] linkb: false ROM: https://www.dropbox.com/s/xl4z3m2swzf4ypm/Sapphire.HD6670.1024.120514.rom?dl=0 Any tips on how to make both monitors working together?
  5. DSMOS has arrived

    I'm having the same issue, w00t!
  6. Skins you use - feedback required

    +1, I agree. this forum loads like on 56k modem
  7. OOPS... I ACCIDENTLY rm -rf / HALP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Use Pacifist to extract that kext from 10.5.6 combo update.
  9. Well I think it maybe supported in Snow Leopard here's the the part of the plist: <key>Yukon-88E804Z</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.iokit.AppleYukon2</string> <key>EnableLowPwr</key> <integer>1</integer> <key>IOClass</key> <string>yukon2osx</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x435411ab</string> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>MACNumber</key> <integer>1</integer> <key>Model</key> <string>Yukon Gigabit Adapter 88E804Z Singleport Copper SA</string> That's from AppleYukon2.kext from Snow Leopard 10A261.
  10. New InsanelyMac!?

    Yeah please.
  11. New InsanelyMac!?

    That's bad.
×