Jump to content

breethagh

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About breethagh

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 10/14/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Poland
  1. AMD HD6970 working under Lion courtesy of Netkas

    Hello, I finally back to gaming on hackintosh. But i got problem with shadows in Diablo III. I got no shadows or when i turn them on i got textures on screen. http://www.flickr.co...s/43951270@N05/ How can i fix it. I have <key>PCIRootUID</key> <string>1</string> no string for GE i deleted ATY_init (PC dont boot when i use it with GE On/Off) Asus P5K Deluxe 4GB 1066 RAM Saphire 6950 2GB. C2Q 8400
  2. Thanks, im using SL on below config for SC2 playing, and some photo editing. Did you get some improvments in LION compare to SL? im on: P5K Deluxe WIFI, C2Q 8400 ATI 4870 4GB OCZ SOFT SL RAID 0+1
  3. StarCraft II Beta Now on Mac!

    Snow Leopard 10.6.3 Asus on P35 C2D 6420 - OC to 3.4Ghz 4GB RAM ATI 4870 512mb palit sonic dual Raid 0 full 60 FPS in 60Hz mode SC2 all on ultra 1280/1024 I will check w/out vsync mode if possible
  4. Hello. I know there is a "What network cards work?, List your network card that runs native." But to clear it up i have idea to put clear posts with working chipsets for example: Chipset : Atheros 5416 Network card: Linksys WM300N v2 Type : Desktop - PCI OS : Leopard 10.5.8, Snow leopard 10.6.(0,1,2,3) 32/64bit Gui/App : Airport 10.6.3 64 bit Kext
  5. To Mods delete this topic please. It was posted beacouse of site or my internet lag.
  6. GMA950 27a2 Vaio UX,TX ( IT'S WORKING NOW )

    Hey. I got my friends maxdata laptop with 950GM 1GB RAM onboard 950 working with QE/CI and resolution change, but when i put additional 2GB RAM Snow hanging up booting. I put 2 different 2GB RAM's and none of them work. Today i put there 1GB RAM and SL boot w/out problem. SL boots with 3GB RAM (1onboard + 2 additional) only when i disable GMA950 kexts. So i think its maybe video ram allocation problem. Maybe there is a way to edit GMA 950 kexts to support more than 2GB ram?
  7. [HELP please] 0xDEADBEEF

    Hello. I got this problem when i use my usb drive as Time Machine . When i use it FAT formated r Mac os Jurnaled format it boots w/o problems. 10.6.2 asus p5k intel 6420 ati 4870 raid 0+1
  8. HD4870

    Hello. I pmed Elastic for step by step guide since he requested it. Since i made my 4870 work with his evoenabler, but after some mess with SL i started everything from begining. SL is working but only in 1024x768.
  9. [TOTALLY VANILLA] Retail Snow Leopard

    Hello. This is what i get when boot from USB freeze up. I got P5K deluxe from Asus Ati 4870 WIFI PCIe card Linksys WMP300N this one is detected in Leopard 10.5 as Airport. What could be the problem ?
  10. AppleHDA Solution - Work in progress

    Yep i use openhaltrestart.kext , didnt help.
  11. Hello. I solved my problem with jmicron 4gb+ driver from IPC 10.5.6 final release Here is my config: Ideneb 1.4 Asus P5K DELUXE 4GB OCZ REAPER 8500 SATA CONF RAID 0+1 VISTA JMICRON 1XPATA DRIVE CONF IN AHCI MODE and here is the driver package that help me with kernel panic errors JMicronATA.zip
  12. AppleHDA Solution - Work in progress

    Hello. I installed taruga rev3; rev4 for asus p5k deluxe AD1988b sound. I got stereo and mic working for sure, but everytime i power off hackintosh i get restart screen error. Its a ideneb 1.4 (10.5.6) vanilla kernel install. Is there any solution for this?
  13. 10.5.6 About this Mac crash

    Hello. I got the same issue, and try many things, but nothing works. ------ solution for someone else maybe ------ I just ignore it and install nvdarwin 1.1 nvidia drivers after restart my system profiler didnt crash. So this was the solution for me. my sys is ideneb 10.5.5 with vanilla updated to 10.5.6 with combo update dsdt patched and kext for p5k wifi deluxe reinstalled.
  14. iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    I got only 1 problem with this build: Rosetta thing. I cant install ppc apps, like wow from cd/dvd. launcher starts but when i click it for install nothing happend. I did try Rosetta patches/tricks but nothing works.
  15. Hello. This is my hd/dvd setup MB asus p5k deluxe: Raid 0 + 1 for windows on ich9r DVD sata connected as slave Leopard Ideneb 10.5.5 installed on Pata drive connected to jmicron. Problem is when i put world of warcraft inslall disc launcher start but nothings happend after clicking install. DMG aplications started from hdd starts normally. I didnt have problems on leo4allv3 for example. Thanks for help. Cheers. -------------edit--------------- Installed http://forum.insanelymac.com/index.php?act...st&id=35076 problem solved.
×