Jump to content

paleg

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About paleg

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

536 profile views
  1. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Have you tried to add your Systemboard ID from SMBios into AppleGraphicsControl.Kext, rebuild cache and boot with GraphicsEnabler=Yes and boot cache disabled ? Are you sure that: Systemboard ID was correct, cache was rebuilt and so on...?
  2. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Does it work when you boot with "nv_disable=1" ?
  3. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    This does not help. I have tried.
  4. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Have you tried adding your Systemboard ID from SMBios into AppleGraphicsControl.Kext, rebuild cache and boot with GraphicsEnabler=Yes and boot cache disabled ?
  5. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Writing from 10.10 on GT 440. Got it to work, solution was in http://www.insanelymac.com/forum/topic/300375-cant-install-black-screen/ AND GraphicsEnabler=Yes + custom NVCAP_* to fix DVIs order.
  6. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Just tried latest clover with nvidia inject (with and without custom nvcap) - monitor goes to standby just after line about "NVDAGF100Hal loaded and registered"
  7. paleg

    Nvidia GeForce Gt430 Yosemite?

    Same problems with GT 440. I managed to install and run 10.10 only with nv_disable=1. When I replaced GT 440 with GT 610 the problem has gone without any other configuration change on installed system. I also tried to install drivers from nvidia with nvda_drv=1 - it does not work too. GT 440 works at 10.9.1 natively.
×