Jump to content

maxdelante1

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About maxdelante1

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. maxdelante1

    bootloader Hanging

    I can't thank you enough my friend you have saved me so much time and I can finally have relax and enjoy my night
  2. maxdelante1

    bootloader Hanging

    So if I install fakes it will probably boot?
  3. maxdelante1

    bootloader Hanging

    Apologies here is one
  4. maxdelante1

    bootloader Hanging

    I need help I have Enoch 2--- something, Basically that's just the install usb, everytime I use a bootloader from hard-drive or efi it just never goes to login screen. It's took me 2 weeks now and I would really appreciate any suggestions I will try anything. I would like to use clover My specs hp G6 - 2295sa Cpu I3-3110 m Intel hd4000 graphics
  5. maxdelante1

    HD4000 Choppy and laggy

    Ok I have a HP G6 - 2295sa CPU - i3 - 3110m Graphics - HD4000 1024mb it says up to 1.65GB on the HP site Chipset - Intel HM76 Express (I think its haswell maybe ivy im not sure) Bootloader - Clover (Not sure which version) Im not sure theres anything else to add Apologies also you must get very tired of asking for hardware specs
  6. maxdelante1

    HD4000 Choppy and laggy

    I dont have AGPM appplegraphicspowermanagment loaded. Im not sure why its not. Also i dont know about smbios or how to make
  7. maxdelante1

    HD4000 Choppy and laggy

    Well i have yosemite 10.10 and the HD4000 graphics are working qeci but when playing HD videos it stutters and is choppy performance. Anyone have any ideas. Im so near the finish line . To get here took a week :/ aha Sooo Its fixed i updated from GM1 to GM3 via app store and 1080p no lag, 4k i have lag but i think that may be normal. I dont know. Anyone with HD4000 1024m - i3-3110m can play 1440p?
  8. maxdelante1

    HD4000 help

    Ok yes I don't have this loaded, could it improve my performance? Fixed by updating from GM1 to GM3. Allan i'm really thankful for your help also .
  9. maxdelante1

    HD4000 help

    Sorry yes they are both loaded, i no longer use cpus=1 either. its like very miniscule mostly milisecond lag sometimes just pausimg for a bit on HD videos also. What is AGPM also? Sorry AppleGraphicsPowerManagment?No i dont have, Should I?
  10. maxdelante1

    HD4000 help

    So i fixed that used clover configurator set fb name = 3, platform id to 01660003 and vram to 1024, I love /clover . Now i have a slight problem theres lag when playing videos which there wasnt before in mavericks. im using GM 3 and hd videos are like slideshows mostly. Slow. Can you help? Im using cpus=1 not sure if thats why
  11. maxdelante1

    HD4000 help

    I have done i have <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> <key>ig-platform-id</key> <string>0x01660003</string> </dict> <key>PatchVBios</key> <false/> </dict> But no difference, not sure what im doing wrong When i boot it goes to black screen i have to go to clover graphic injection menu at boot and type in the fake ID 01660003 and fb config=3, even then is glitchy
  12. maxdelante1

    HD4000 help

    I had HD4000 Graphics working graphics from an mavericks Efi file I had. I accidentally erased everything and now fresh installation of yosemite. I tried adding fake id 01660003 with has worked previously, it helps but it's all glitchy and laggy. Also I tried Igpenabler =yes in clover ?. I can't remember how to Make it work I have 4mb displayed in about this mac but it recognizes my card it Should display 1024 mb. I have a i3 3110m cpu hp g6 2295sa, any Help appreciated
  13. maxdelante1

    Enoch

    I get boot0af error. Please help have hp g6 - 2295sa. Do I need a installer for uefi. I don't understand
×