Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

nyuszivagy

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About nyuszivagy

 • Rank
  InsanelyMac Protégé
 1. How to deal with "Resizing Partition" ?

  With iPartition you can resize your disk without losing data.
 2. [HNG] Magyar osx_86 topik

  intelen nincs szívás, inkább csak amd-vel. de erről a lassulásról most hallok először. de gyere át ide LINK itt többen vagyunk, és jobban pörög a topik is, talán vki más tudna neked segíteni!
 3. [HNG] Magyar osx_86 topik

  Sztem tuti, hogy valami hardveres gondod van, ha minden builddel így megy. System profiler-ben nézegesd a meghajtókat. Gépből vegyél ki mindent ami nem létfontosságú és próbálgasd Ha végképp nem egy semmi akkor válts intelre vagy mac-re asszem én is venni fogok egyet, ha meglesz rá a pénzem, már gyűjtögetem. Nagyon bejön ez az osx téma.
 4. [HNG] Magyar osx_86 topik

  elvileg nem kell mást csinálni, így jónak kellene lennie. Az nem lehet hogy rosszul ismeri fel a vinyódat és nem UDMA móban megy? Esetleg ha van rá lehetőséged dobd fel egy másik vinyóra. Vagy esetleg még megpróbálhatod a Semjaza féle update-et felrakni. milyn vinyód van? nforce + SATA nem nagyon szereti egymást
 5. [HNG] Magyar osx_86 topik

  rendesen raktad fel az amd patch-eket? (Telepítőben "Customize" gomb) egér problémára meg van egy progi (Mousepose) LINK
 6. Front Row without USB mouse

  please
 7. Front Row without USB mouse

  how can i install with buetooth phone? which kext edit?
 8. hi! i have not usb mouse! can i use front row without it? i have only one device in usb slot: bluetooth
 9. Front Row without USB mouse

  I want Front Row, but i have not an USB mouse. How can i install Front Row?
 10. gma900 refresh rate in 10.4.5

  Somebody can send me the AppleIntelIntegratedFramebuffer.kext from 10.4.4? nyuszivagy@citromail.hu thx a lot!
 11. how can i change the refresh rate and the resolution in 10.4.5? I copyed this kexts from 10.4.3: AppleIntel915.kext AppleIntelIntegratedFramebuffer.kext AppleIntel915GA.plugin but if i copy the AppleIntel915GLDriver.bundle to 10.4.5 after the grey apple screen in boot i get black screen with mouse cursor. How can i fix it?
 12. ok, I fix it here is what to do: open up Terminal in your 10.4.4 system Terminal: sudo -s sudo cp -R /Volumes/YOUR 10.4.3 DISK/System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext /System/Library/Extensions chmod -R 755 /System/Library/Extensions chown -R roor:wheel /System/Library/Extensions kextcache -e -z -a i386 kextcache -k /System/Library/Extensions -z -a i386 sync now reboot, and your USB device work's!
 13. USB won't work on 10.4.4/5 dvd install

  Somebody tryed copy the IOUSBFamily.kext from 10.4.3? it's work's?
×