Jump to content

The Blue Dragon

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About The Blue Dragon

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. The Blue Dragon

    Unlocker

  2. i hope some1 have solution , thanks for ur help and sweet dream ^^
  3. just 1 partition when i put the selection its says Boot windows from legacy HD3
  4. The Blue Dragon

    Hackintosh Vietnam - Ultimate AIO Tool

    its really helpful but the ALC1150 didnt solve the audio issue =( my motherboard GA-Z97X-UD3H
  5. i use Hackintosh Vietnam Tool for the setting in attachment these the whole options i use i dont know if there is another tool i need to work with BTW now i got the clover boot menu when i start my PC i have both the Win icon and Mac when i select mac its work fine but when i select Win its open me just a black screen without any thing !!! just " _ " the cursor in the screen nothing else so what i did to open win i just boot into my USB installer and from the menu i choose the Win partition and its boot without issue
  6. yes , ok i will try to boot from it >> it didnt work so now i am trying to reinstall it
  7. yes its UEFI , but how to use Clover from Win ??! also i try to make my Mac partition as active and now when i restart my PC its just stack on black screen >_<
  8. yes in the step where i need to make the partition to install Mac i made 3 from Disk Utility now i try the bootcamp but same issue i got the Mac Os X partition in my computer and i can view the files normaly but when i try to make restart in Os X its restart and open Win 8.1 again =(
  9. hi every one sorry to bother u in my issue and sorry for my english first i will tell u my build and what i did and then what the issue exactly GA-Z97X-UD3H i5-4590 3.3 Kingston ram 8gb HDD 1tb PSU CX750M no graphics card or any thing else i did the instlation process of 10.9.0 from my usb and thanks god every thing goes ok and booting is ok but with delay around 55s from starting PC until the login after that i just use [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url] for kext then i update to 10.9.4 and also every thing ok booting working the thing i did for make the booting work is using the flag -x without it the mac take ages and didnt give me the login menu so i use -x and change the chameleon file and put the -x in the Kernal Flags any way its work and the screen resolution work fine with FHD screen now for the issue i make 3 partition on my HDD Mac Os X ~ 200gb Win ~ 290gb Linux ~ the rest i put my Win usb and install it on the Win partition and it ask me to format it first then after formating the partition i install the win8.1 after its work when i restart or start my PC its go directly to the Win 8.1 login its dont give me the message that ask for which OS i want to boot i hope there is solution for this issue now i use a program called AOMEI to move the Win OS to another HDD so i can have 2 separate HDD each one with different OS maybe this will solve the issue if i didnt get the help or a solution for my issue waiting u guys and thanks
×