Jump to content

SmokingBanana

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About SmokingBanana

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. AppleRTC patch (CMOS reset)

    Hi, i inputed on the Terminal but it didn't work
  2. Ok got it, but it didn't work my BIOS keeps getting reset
  3. Hmm i did it on the terminal the two first lines, but what about this? < 0000000000001cb3 jne 0x1ce3 --- > 0000000000001cb3 jmp 0x1ce3
  4. Hmm i see, what are the graphics you recommend for to search in a future laptop? (nVidia?) BTW can you teach me how to this? http://www.insanelymac.com/forum/topic/298536-applertc-patch-cmos-reset/?do=findComment&comment=2052116 I have read the two topics and have no clue on doing it....sorry
  5. AppleRTC patch (CMOS reset)

    Whats the first method?
  6. In what way is worthless? (I cant afford a new laptop right know im using the money for a desktop one)
  7. AppleRTC patch (CMOS reset)

    Hi, can someone explain me where to run this i don't get it, im using Chameleon. Thanks, sorry im not an advance user....
  8. No i dont, qe/ci is not supported in my card right? But i didnt had problems with it on other OS X, just in Mavericks.
  9. Well i first tried Yosemite and didn't had this problem but i switched because i had problems with ethernet, ill switch to Yosemite and see if i can fix the ethernet problem. Thats for the BIOS problem right? I'll check it out. I didn't had this problem with Yosemite, guess ill switch back to it. Thanks for the replays, they really help.
  10. And is there a way to fix this? Like disable one?
  11. Sorry, i update the post with them. What do you mean dual graphics?
  12. Hi, i installed Mavericks on my PC. This are the problems I'm not able to fix but I'm still looking for a solution: Problem 1: Graphics lag in a lot of apps. I'm using Intel GMA x3100 kext and GraphicsEnabler=No Video of the Problem Problem 2: I ran "-v" to see what errors need to fix i got this two images: Problem 3 And this is my most painfully problem i think problem 2 has to do with it. Every time my BIOS changes settings when i restart or turn off and it disables my LAN port and i have to always enter BIOS and load default setting and boot again if i want to have internet in my pc. Im using the correct kext for my ethernet card. This are my PC specs: Toshiba A505-S6960 Specs from official website I only change the CPU, Ram and HDD to SSD Intel Core 2 Extreme X9100 3.06Ghz 8GB DDR2 800Mhz SSD Corsair GTX 254GB System Info: This is my org.chameleon.Boot.plist: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>SMBIOS</key> <string>/Extra/smbios.plist</string> <key>SystemType</key> <string>2</string> <key>Theme</key> <string>Mavs</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>USBBusFix</key> <string>Yes</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> Hope someone can help, if i find a solution ill edit the post. Thanks!
  13. Hi, i made it work, thanks for the help btw, it freezes when i open some apps like appstore and btw i installed the correct lan kext, but i need to turn lan on in bios every time because OS X turns it off do you know a good solution? im going to see if i can find it. Mavericks works on Toshiba Satellite A505-S6960!!!
  14. Hi, with npci=0x2000 i get the same error and with USBBusFix=Yes i get this two With -v Without -v
  15. Hi, thanks for the help. Im not really an advance user sorry, but i did what you told me and now i get this:
×