Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About iamleddy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [WiFi] Ralink RT61

    what driver did you use that worked?
  2. [How To] Solutions for Wireless Problems

    I have a ralink rt61 card that I cannot get working with the drivers. http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=1063 Any ideas?
  3. http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=1063 I have this wireless card on my pc. I installed the last drivers on this page. http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Macintosh.html I'm pretty sure my card is a RT61 card. I cannot get these drivers working. After drivers are installed I start up the program included with it, but on the bottom it shows, No Device!. Are these the correct drivers? or am I doing something wrong? It's very odd. Anyone know of a solution?
  4. Wireless Difficulty and PS/2 Keyboard :/

    Hah, yea I'm probably gonna end up doing that, anyone know about the wireless card? I used the drivers from this site, http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Macintosh.html. I installed them, and restarted. From there I could not figure out how to get them working. I started up the program and it won't detect my card for some reason, I have the same software installed on my xp partition that works perfectly. It's just quite odd. Any ideas?
  5. Well I installed OS X fine, now everything is in order EXCEPT, I cannot for the life of me get my wireless card working. It is an RT61 Card and there are drivers readily available for mac online! I have installed them, and cannot get airport working. Is there something else I must do? Also I'm setting up stuff right now with an on screen keyboard. But I'd really like to get my PS/2 Keyboard working. It worked flawlessly during installation but during normal use it does not. If anyone has any info it would be most appreciated.