Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About minnerichard

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Intel 82574L NIC/Lan problem

    I've got it to work with Chameleon Kext Wizard
  2. Intel 82574L NIC/Lan problem

    Hello all, I have a problem with installing the Intel 82574L Kext Lan driver.The board is a Supermicro X7SPA-HF with Atom 510 Cpu. This board provides 2 Nics.After installing the Kext files with Transmac the 2 Lan ports are working very well also the Ralink Wlan is working. After a reboot the 2 Intel Lan ports are not working anymore. What I did sofar.I tried to install the AppleIntelE1000e.kext with no succes.Intel82572L.kext was working but after reboot not anymore. I am not sure if I put the files in the good directory in Transmac.On the pictures you can see that both Nics are connected.After reboot I can not choose the option "I connect to my local area network (LAN).All are grey and only the "I use a telephone modem to dial my ISP" can be selected I attach some pictures so it can be clear what my problem is. Thank you all, Menno
  3. Hello all, I finally get where I want to be to install SL Osx 10.6.3 but I need a little help for patching a Atom kernel. I download the TEA patch kernel mach_kernel 10.3.0 (Mac OS X 10.6.3) here from the forum. I did this: 1. Download zip to Desktop 2. Unzip by double click 3. Open Terminal.app 4. sudo -s 5. Enter your root password 6. cd / 7. mv mach_kernel mach_kernel_1062 8. cp ~/Desktop/mach_kernel / 9. chown 0:0 mach_kernel 10. reboot I do not come further then step 7. I type this in step 7:mv mach_kernel mach_kernel_1063 Can somebody help me? Thank you for any help
  4. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    Oke I downloaded the last version of Chameleon and it boot up.After swap to the SL Dvd I get this report.
  5. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    Pictures Bios.
  6. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    Can you explain to me how to do that because I have no idea what you mean.
  7. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    I am so sorry but it is not working.Again the grey screen.
  8. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    The pictures 1,2,3 are when I am booting with Empire EFI.The gray screen picture is when I am booting with Nawcom.Thanks!
  9. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    Thank you for you input.I try both and it is not working.And again the grey screen with messages
  10. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    The Bios settings are set according to the guide so that is set correctly.I do not understand why this will not work with this board.Many people did this before. Again the grey screen...I think chameleon screen.Is it the Snow Leopard 10.6.3 Retail Dvd that causes the problem because according to the guide they say to use 10.6.0.
  11. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    First I want to thank you all for your help.I am sorry but for me it is difficult to understand. Oke I did boot up with nawcom and I type the bootflags.A lot of information appear.Then a grey screen appear with a lot information. Press q to continue,space for next page.When I press q the pc is booting again.
  12. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    I am sorry but I do not no how to do that.I am booting now from the nawcom boot cd.Do I have to swap to the Retail dvd after boot with the nawcom cd?Where and when do I have to type these bootflags?
  13. Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330

    Thank you. The problem is that I am not be able to install Snow Leopard.After swap the boot cd into the Retail Snow Leopard the message appears.
  14. Hello all, I'am new at the forum and I hope that someone can help me. I try to install Snow Leopard on Intel D945GCLF2 Atom 330 but with no succes. I have followed the guide of: https://sites.google.com/site/nozyczek/home/hackintosh Boot with EmpireEfi_10.85 cd goes very well and the Retail MacOs installation Dvd is showing up after F5 refresh. After spinning up of the Retail dvd I get the next report: Patched DMI Table ACPI Table not found: DSDT.aml Starting Darwin x86 Press Any Key to Continue When I push any key the pc boots up again.I tried several bootloaders: [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url],Empire,Nawcom but any of them work.I googled the error but for me to difficult to understand. According to the guide it must be possible to get this to work. Bios settings are set according to the guide.There is, however, called in the guide that the Retail DvD Snow Leopard must be 10.6.0. I use 10.6.3.Could that be the problem? In advance thanks and I hope that someone can help me. Menno