Jump to content

wsiddiqui777

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About wsiddiqui777

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. wsiddiqui777

    Help installing niresh 10.9 i7 4770k and z97 mobo

    All ready tried npci=0x2000, -x, -v, and PCIRootUID=1 and all their combinations.... any other ideas?
  2. wsiddiqui777

    Help installing niresh 10.9 i7 4770k and z97 mobo

    Okay, so I tired to install the retail version of os x 10.9 and I have successfully gotten to the clover uefi bios... however, once i choose the option to install os x onto my hdd it fails. I have tried all the options available (like booting in safe mode, booting without kexts... etc) with the same results. I am attaching a picture of text on screen right before the computer reboots (sorry for the quality as I dont have enough time to focus my phone as the reboot happens fairly quickly). Hopefully you know the cure for this. Thanks again P.S. I have tried this with and without my amd gpu installed eliminating that as a factor... i think.
  3. Hi there, complete noob here so please don't be too hard on me. I'll provide as much as I can about my build and what error I'm getting in hopes someone knows the answer. I am looking to install osx on a separate hdd just because I am curious to see what it is like. This is my first build from August 2013 but recently I've upgraded and been keen to get components that are hackintosh friendly (mainly the cpu and mobo). My computer config is this: CPU - i7 4770k @ 3,5ghz (will be overclocking once osx is up and running) Motherboard - ASUS Tuf Series Mark 2 Z97 motherboard (I went with this mainly because of the 5 year warrenty and the more robust build quality of the TUF series mobos. I'll post a link below. http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132132&cm_re=asus_tuf_z97-_-13-132-132-_-Product RAM - 8gb Patriot Xtreme 1600mghz ddr3 ram GPU - Gigabyte Windforce Edition radeon hd 6970... now i know the radeon 69xx series are not supported so i will be using the onboard graphics for now but if someone knows anyway to get them to work that would be amazing! PSU - Rosewill 550w 80+ bronze certified HDD - 500gb 5400rpm seagate drive from my old laptop (Y) Now I downloaded the niresh 10.9 iso file and created the bootable usb using winimager and it said installation was successful, however, when I tried booting from the usb I would only get a black screen and a flashing cursor (underscore sign?). I am not able to write any commands and it does not go past this screen. Again this is off the hdmi port off my mobo using the onboard graphics. Can someone help me? I can provide what ever else information you guys may need. Thanks
×