Jump to content

Hyper2014

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Hyper2014

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hyper2014

    USB 3 ports not working

    Need to use some kind one method. Generic.kext or FakeID. I use Fake ID and in config FixUSB1000 - YES.
  2. Hyper2014

    USB 3 ports not working

    Try this new generic GenericUSBxHCI 2014 USB3-2014-1016 1.2.8d9
  3. Hyper2014

    USB 3 ports not working

    No, deleted. Need to use some kind one method.
  4. Hyper2014

    USB 3 ports not working

    Add in config
  5. Hyper2014

    USB 3 ports not working

    I had the same problem with GenericUSBXHCI.kext. 4 ports USB 3.0, but worked only one. Tried binary patch: Find: C680S800000001 Replace: C6800000000 Name: AppleUSBXHCI also didn't help... In the end, all 4 ports 3.0 works fine with Fake ID <key> XHCI </ key> <string> 0x0c033000 </ string>
  6. Hyper2014

    can we get back the apple logo on boot?

    No, Asus logo boot first, after start PC, then Clover.
  7. Hyper2014

    can we get back the apple logo on boot?

    Yes. But if I disable the boot logo in the BIOS, then when i start PC first appears old logo BIOS American Megatrends and some info about PC, instead of the default logo with white lettering on a black screen Asus.
  8. Hyper2014

    can we get back the apple logo on boot?

    It works. I use "false' = it will be a black background + apple + progress bar. I use timeout 0. First I go Asus logo, and then immediately loaded Mac. I would like to know how to remove the motherboard Asus logo to appear immediately logo Apple.
  9. Hyper2014

    Imessage and facetime Public Beta 2

    Understand you, but more importantly, the problem is solved) Here as lucky, depends on the person. Someone more information and time is needed from you, someone was 2 minutes will do. This is true for almost any kind of support))
  10. Hyper2014

    Imessage and facetime Public Beta 2

    Yes, it is. But the serial number is easy to generate in Clover Configurator or Chameleon Wizard, of course have to spend more time. I spent 10 minutes to generate a 2 valid serial numbers, 1 in Configurator, 1 in Wizard. Try more. Don't know how, but it works for me. After a call to support and activation, iMessage and FaceTime works perfectly. P.S. Often the problem happens on the part of Apple remotely.
  11. Hyper2014

    Imessage and facetime Public Beta 2

    From the first DP I had the generated config Clover, everything worked perfectly. Then I generated a valid serial number and registered SMBIOS manually, RT Variables did not touch (MLB and ROM is not added). In the last DP from last week started having problems, an error "Your Appe ID can't be used to set up iMessage at this time". Called in support of Apple, asked the Mac serial number and e-mail from Apple ID, all activated, it works. Call and do not be afraid, most importantly have a valid serial number Mac.
  12. I agree and leave. Especially since it's not so important. Now I use a timeout = 0. Book from Slice - Clover 2703. About ScreenResolution Clover: "Can be in one BIOS to make a few patches 0,1,2 ... For example success with Nvidia come with four patches." © I use this http://www.hackintoshosx.com/files/download/4058-updated-to-dp6-applehda-1010-dp-yosemite-alc887/ for DP4. Thanks, i have original AppleHDA, try this patcher or maybe try this http://www.hackintoshosx.com/files/file/4176-audio-alc-clover-8858878888898928981150/ ?.
  13. I try, but don't save in patched folder. F4 works for me and the original is saved in the folder list ACPI tables. Strange. I saved report of IORegistryexplorer 2.0, iojones and DarvinDumper. Resolution is still not the entire screen, not a full hd. I made ​​a new picture and designated frame. Update: DSDT-9FEEE955.aml. It patched DSDT (called fix mask) ? iMac — Hyper.zip iMac — Hyper 2.zip DarwinDumper_2.9.6_AMI_X64_2818_Yos_hyper.zip DSDT-9FEEE955.aml.zip
  14. Thanks, i get EDID in Windows and inject it with Clover. Resolution screensavers Yosemite remained the same, icons and boot logo changed (they now seem to look right). The result on the photo. I tried to enter the PatchVBios (http://www.projectosx.com/forum/index.php?s=30211347b052ea140670975ef6522d9b&showtopic=2562&st=2840&p=22683&&do=findComment&comment=22683), the result remains the same. By the way when loading Clover, information about Clover 1920x1080 resolution. I just now got a clean DSDT and began to study the work with him. No, I have not yet tried to put patches Toleda. When I first installed Yosemite, I used a standard config that is created when you record the installation of the stick in BDU. There was InjectSystemID and clover automatically picked up all, everything worked well (iMessage, FaceTime). But I found a valid serial number and decided to enter the smbios manually. With iMessage and FaceTime have problems with the input and activation, do not know why I'm not so written. All services use under the same ID, the current, the same as on the iPhone. All updated files attached. I would be grateful for your help!. config.plist.zip Ioreg.zip system.log.zip preboot.log.zip DSDT.aml.zip
  15. Do you mean system.log OS or preboot.log Clover ? I downloaded both just in case. I want enable hdmi audio on GeForce. system.log.zip preboot.log.zip config.plist.zip
×