Jump to content

ilcondannato

Newbies
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About ilcondannato

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    https://fotoparacchini.it

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Biella - Italy
  • Interests
    Hackintosh, Mac, *nix, Photo, Video, Drone
  1. just change all freq/channel ....nothing...maybe is 'cause I use win8 driver.... btw it works great too with 2.4 ...dn't have a gbps connection to internet, so, 2.4 is ok too... :-)
  2. Oh tnx! ...btw...in win my wifi work great only on 2.4g ...5g is very very very slow... uhm... maybe with win10 dev...will try then go back for rapport of investigation! "Sherlock Holmes Mode On" ahahah
  3. If anyone need it: driver bootcamp for ABWB pic-e card (BCM943602CS) for Win 10 ... (BT need to install, then going to "device manager" , select bluetooth with "?" then upgrade driver, select "find driver" on the left, select "Apple Inc.", then Broadcom, then install and ignore warning message) Driver attached Attention: Driver are for Win8 but it works well for Win10 too :-) AppleBluetoothBroadcomInstaller64.exe BroadcomWirelessWin8x64.exe
  4. New abwb just arrived today...plug...and voilà! all works OOB ...only on winZoz some problem...wifi too slow (very slow) and bt sometimes don't work...btw...I've BT mouse...but...paired ok...works great!!! ...but if I restart...need to pair another time............very strange...my system don't remember my mouse...maybe he hate him... xD lol just update to Catalina beta 7...bt work well now! No pairing problem after wake/restart ..... Problem remains on windows side...btw....I will investigate...lol ahahah
  5. Here the problem are custom.... china/shenzen / bergamo(Italy custom) about 36/48h .....Bergamo / my door (about 170km) 36/48 days ahahahahahahah
  6. I like fenvi....but....here will cost too much! About 90€ ...so...bought adwb for 45€ ... i like aliexpress too but....need it in human time...lol 45days are too long lol ...
  7. Need new pretty fly for my build-fi
  8. Think only way's is uninstall and then reboot/reinstall istat... (I've 6.31 and it work well...) ...maybe iStat hate ur Vega LoL ...or it only work with downtown hackintosh for "no money people with RX" ahahahahahah xD btw...I don't use FileVault...and I don't use script in the guide...but all works well and great... ps on catalina, wake are "one key" start...no double (one for wake one for enter) like Mojave...and...no more {censored} message "usb not eject properly" after wake!!!! (for me patch in Glasgod guide don't work in Mojave) so... at this point...definitely my first work goes on this build. Ps Pr AE and Capture 1 definitely goes on here! Start producing lol
  9. So...download efi folder...delete DSDT (think for Vega...) and replace with rx DSDT downloaded from ur post...all seems work perfectly... only added mob,serial,smuuid ;-)
  10. The Aorus Pro Resurrection LoL :-D tnx!
  11. All perfect here with @AudioGod efi (modified with serial smbios and orinoco) in Aorus Pro (not Wi-Fi) with rx580 and 9600k @5.1 ghz ...no freeze at all with 10.14.6 ...cool good experience !!
  12. Before and after orinoco inject... (BEFORE) (AFTER) uhm...little little much...
  13. See now!...glade you resolve! ;-) uhm don't delete nothing...but seem not allowed write in other lang...so someone delete my mex...glade you see it before! cheers! :-D "ammazz che casino in quel case lol" xD
  14. All ok now with all! All working! All perfect! all with "only" my "little" 5,1ghz i5 9600k on Catalina 19A526h b5 i7/i9 not needed ...I'm photographer and video maker not really need it...only ram and m.2
  15. ...ok just speak too fast...now sleep working...but when wake...some usb3 didn't work...my 2 external hdd stop working...need to disconnect and reconnect...uhm...just "investigation mode on"
×