Jump to content

alien9

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About alien9

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. alien9

    All Problems with GTX 970 and Yoseite

    All those sleepless nights have came to an end. That boot flag worked. Thank you so much man.
  2. I am having the exact same issue and I am frustrated to try every single method to make it work. My thread. http://www.insanelymac.com/forum/topic/305914-all-problems-with-gtx-970-and-yoseite/ Please let me know if you get the solution.
  3. alien9

    All Problems with GTX 970 and Yoseite

    Tried but it didn't worked.
  4. I am having problems with my Gigabyte Gtx 970 getting detected by Yosemite install. I have tried too many methods here and there to make it work and because I am a beginner and learning new things with each combination, I am repetitively failing to make that happen. So here are few things I did which are not working as expected: 1) I installed the appropriate drivers and tried to boot up with loading nvidia drivers from preferences center but that didn't worked. 2) I tried injectEDID, InjectNvidia and LoadVideoBios from clover bootloader option and also with the flag kext-dev-mode=1 but it failed to work. In 'about mac' it is showing gtx 970 "0"mb vram. Monitor works so slow that I can distinctly see each buffer and screen refresh every time. 3) I used additional boot flag nvda_drv=1 to make it detect the VRAM of the GPU but after the apple logo, monitor went black showing "NO SIGNAL" error where I have turn off the power supply to restart the system. Please would anyone guide me to make my 970 work with Yosemite.
  5. alien9

    GTX 970 Random kernel panics on boot

    I am having same problem over HDMI, Should I use DVI cable instead to solve this problem ?
  6. alien9

    Gtx 970 Issues

    I have installed nvidia drivers and when I boot with the additional flag nvda_drv=1, my monitor goes black with no signal error. When I tried to initialize drivers from yosemite system preferences and restart the computer, after the restart it runs into default OS X drivers. Clover Bootloader already uses it by default.
  7. alien9

    NVIDIA driver for GTX970-Not detecting

    I am also having the exact same problem. Screen buffers alot when I change the windows.
  8. alien9

    Gtx 970 Issues

    CPU ( Intel Core i5 4690 Haswell 3.5 GHz) GPU (Gigabyte Nvidia GTX 970) MotherBoard (Asus H97m-e) Ethernet (Realtek 8111GR) The major issues I encountered were the graphics and stuttering movement on the screen with larger latency between two stutters. My default resolution was 1024*764 but I somehow managed to change it to 1920*1080 by using a option in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. But my gpu is not getting identified by OS. I did some research on the internet and tried installing NVIDIA Web Driver 343.01.02f01 and booted up with nvda_drv=1 flag but then my monitor went off and started showing NO SIGNAL. And if I boot without any boot flags then I am seeing large amount of stuttering which makes it unable to navigate on the screen. Would anyone please help me to make my GTX 970 work on yosemite ?
×