Jump to content

nightsd01

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About nightsd01

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I had this error as well. What solved it was to remove external hard drives/USB drives that were plugged in except the primary disk. You only need to remove these during the installation, you can plug them back in once installation finishes
  2. I am able to generate the kext. However I can see, using kextstat, that OS X is not loading it....even when I put it in the /EFI/Clover/kexts folder? Is this a kext signing issue? I am a registered developer, so to avoid this signing problem, is there a way I can compile the kext in Xcode?
  3. Maybe it's clear to people that aren't as dumb as me... I can write large scale image recognition neural networks but when it comes to this driver stuff I'm about as knowledgeable as a chimp, lol. Thank you, I will try running the sh script on a computer with 11.6 and will see how it goes!
  4. I am trying to install OS X to a computer with an ASUS Maximus VIII (which has an M.2 NVME slot) and a 950 Pro. The problem I am running in to is that the OS X installer cannot see the M.2 drive. Even when I open Disk Util on the installer, it still doesn't see it. I generated HackrNVMeFamily-10_11_6.kext on a different computer. Could that be the problem? When I read the git repo, I wasn't entirely sure if the kext needed to be generated ON the computer with the NVME drive itself or not. Could that be the problem?
×