Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About enzocodini

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. AMD Radeon R7 250X works!

    That's weird. I'm not sure if the 7750 works with Verde.kext, but you can try different framebuffers. EDIT: I read somewhere that you can edit the AMDRadeonX4000.kext in the AMDVerdeGraphicsAccelerator key and in call_properties option to this: <key>cail_properties</key> <dict> <key>CAIL_DisableDrmdmaPowerGating</key> <integer>1</integer> <key>CAIL_DisableDynamicGfxMGPowerGating</key> <integer>1</integer> <key>CAIL_DisableGfxCGPowerGating</key> <integer>1</integer> <key>CAIL_DisableGmcPowerGating</key> <integer>1</integer> <key>CAIL_DisableStaticGfxMGPowerGating</key> <integer>1</integer> <key>CAIL_DisableUVDPowerGating</key> <integer>0</integer> <key>CAIL_DisableVCEPowerGating</key> <integer>1</integer> </dict> Where are you stuck? I had GraphicsEnabler=No (i used clover, the card only works if you're using UEFI, so think it was InjectAti=Yes, but try with No too) and Verde.kext installed, that's all.
  2. AMD Radeon R7 250X works!

    I know, if i didn't i wouldn't have tried. Also, since 10.10.3, i don't know what Apple did, but i had to use an enabler to correct some graphical bugs and/or a black screen when system booted. Feels like correcting the FX 5200 bugs in 10.5. Gosh, that was really long ago!
  3. AMD Radeon R7 250X works!

    Well, the title says it all! It worked flawlessly in 10.11.3 El Capitan. Verde.kext was needed, though! I just followed instructions for HD 7770. Using Clover UEFI, only works in EFI mode (at least mine). Model: ASUS Radeon R7 250X 1GB RAM DDR5. Also don't use InjectATI! Verde.kext.zip
  4. Natit for Nvidia with dual display

    Works for Xfx Nvidia GeForce 7300 GS!!!!