Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ptzulu

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. unfortunately, it didn't work... with that patch I have no USB whatsoever :/
  2. I very much appreciate! (didn't test it yet, but later in the day will) Is there a good tutorial or wiki on how to compile? Every time I try to compile, it gives me error and I can't... that's why I was asking for some help Thanks in advance!
  3. How can I apply this without overriding my current DSDT? DSDT.aml.zip
  4. That's what we need!! To be honest, I can update without much pain, just the ocasional agp fix, since I use the macpro identifier. But at home, with a different build, is like an iMac: click update (since lion), reboot, all good. Keep working! F&)@ng! horsework ahah! Fewer problems than the Windows OS in the same PC. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Didn't... I "borrowed" it from a 5820/30 config I saw. But there are some 6900k configs out there, only have to find them. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Actually with you configs keeps kernel panic. On another note: When using to monitors via DVI, everything works from boot. When using anything other than DVI (hdmi, display port) it reboots when loading Mac. any insight?
  7. Well, Asmedia seems to be working as you stated, but, a new thing is happening that is the computer reboots itself when accessing a USB3 disk. where do the logs go?
  8. X99_Injector USB 3.kext But what I meant was an external USB3 hub (imbued in my dell monitor). As in, an USB3 hub, connected to my machine through as USB3 port. The USB3 ports are working great only port not working is usb 3.1 (with ASMedia).
  9. Can I kiss you? What the hell... I''m gonna kiss you anyway! Fast USB CHARGING! Yeah! Shame it doesn't work with my USB3 hub :/
  10. Can anyone help me applying this patch to this dsdt.dml? I can't do it and it's driving me crazy! Or is there any other way of doing this? DSDT.aml.zip
  11. I must be (check!) a totaly jack'but', 'cause i can't patch this! The DSDT (i reuploaded it in the original post), is generated in clover boot (F4 method). Can't possibly be patched since i didn't patch it or did anything to it. Is it possible to have errors without anyone touching it? I'm terribly sorry, must i am totally lost! Can't it be patched in the ACPI tab of clover configurator? like: it would be awesome!
  12. reboot only happens when I use the patched dsdt. did you attach the file? can't see it
  13. Hi there! How can i apply this via dsdt clover patch? Everytime i try with dsdt.aml (and drop oem_DSM) it begins a reboot loop.. I'll attach the original DSDT DSDT.aml.zip
  14. USB3

    Hello! So, my build is this, and, in windows, I can charge my iPhone 6 in 1h +/-, because it's charging at 2.1A In Mac, in any USB3.0, I can't get it to charge at that amp... Only, 500mA ! Now, this ain't a deal breaker by any means, but, I tend to charge the phone at work, between meetings, and, at 500mA, it can take a painfully 4hours ! In home I use an hackintosh with a MSI B85-G41 PC Mate + i5-4690 + 8gb ddr3 + AMD R9 270x (don't have a build anywhere in the site... have to arrange time to do that). It has the same OS (10.12.1), and, in windows I can charge the damn phone at 2.1A, and in hackintosh, although USB 3.0 is working, can't seem to charge the phone more than 500mA. Does anyone nows a workarround, or a fix, or anything?! It kinda sucks xD