Jump to content

Haskar

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Haskar

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. here are my vmx files First Clone: .encoding = "windows-1252" config.version = "8" virtualHW.version = "10" numvcpus = "4" scsi0.present = "TRUE" scsi0.virtualDev = "lsilogic" sata0.present = "TRUE" memsize = "2048" sata0:0.present = "TRUE" sata0:0.fileName = "Mac OS X 10.9 - MSok.vmdk" sata0:1.present = "TRUE" sata0:1.fileName = "E:\Mac.iso" sata0:1.deviceType = "cdrom-image" ethernet0.present = "TRUE" ethernet0.connectionType = "bridged" ethernet0.virtualDev = "e1000e" ethernet0.wakeOnPcktRcv = "FALSE" ethernet0.addressType = "generated" usb.present = "TRUE" ehci.present = "TRUE" ehci.pciSlotNumber = "34" sound.present = "TRUE" sound.virtualDev = "hdaudio" sound.fileName = "-1" sound.autodetect = "TRUE" pciBridge0.present = "TRUE" pciBridge4.present = "TRUE" pciBridge4.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge4.functions = "8" pciBridge5.present = "TRUE" pciBridge5.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge5.functions = "8" pciBridge6.present = "TRUE" pciBridge6.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge6.functions = "8" pciBridge7.present = "TRUE" pciBridge7.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge7.functions = "8" vmci0.present = "TRUE" smc.present = "TRUE" hpet0.present = "TRUE" ich7m.present = "TRUE" usb.vbluetooth.startConnected = "TRUE" board-id.reflectHost = "TRUE" firmware = "efi" displayName = "Mac OS X 10.9 - MSok" guestOS = "darwin13-64" nvram = "Mac OS X 10.9 - MSok.nvram" virtualHW.productCompatibility = "hosted" powerType.powerOff = "soft" powerType.powerOn = "soft" powerType.suspend = "soft" powerType.reset = "soft" extendedConfigFile = "Mac OS X 10.9 - MSok.vmxf" cpuid.coresPerSocket = "2" floppy0.present = "FALSE" uuid.bios = "56 4d b2 6b cc 64 3a 1d-b5 a0 38 82 13 7c 6a c7" uuid.location = "56 4d b2 6b cc 64 3a 1d-b5 a0 38 82 13 7c 6a c7" replay.supported = "FALSE" replay.filename = "" sata0:0.redo = "" pciBridge0.pciSlotNumber = "17" pciBridge4.pciSlotNumber = "21" pciBridge5.pciSlotNumber = "22" pciBridge6.pciSlotNumber = "23" pciBridge7.pciSlotNumber = "24" scsi0.pciSlotNumber = "16" usb.pciSlotNumber = "32" ethernet0.pciSlotNumber = "160" sound.pciSlotNumber = "33" vmci0.pciSlotNumber = "35" sata0.pciSlotNumber = "36" ethernet0.generatedAddress = "00:0c:29:7c:6a:c7" ethernet0.generatedAddressOffset = "0" vmci0.id = "326920903" vmotion.checkpointFBSize = "33554432" cleanShutdown = "TRUE" softPowerOff = "FALSE" usb:0.present = "TRUE" usb:0.deviceType = "hid" usb:0.port = "0" usb:0.parent = "-1" usb:1.speed = "2" usb:1.present = "TRUE" usb:1.deviceType = "hub" usb:1.port = "1" usb:1.parent = "-1" toolsInstallManager.updateCounter = "1" Second Clone: .encoding = "windows-1252" config.version = "8" virtualHW.version = "10" numvcpus = "4" scsi0.present = "TRUE" scsi0.virtualDev = "lsilogic" sata0.present = "TRUE" memsize = "2048" sata0:0.present = "TRUE" sata0:0.fileName = "Mac OS X 10.9 - Image.vmdk" sata0:1.present = "TRUE" sata0:1.fileName = "E:\InstallESD_unmountable.iso" sata0:1.deviceType = "cdrom-image" ethernet0.present = "TRUE" ethernet0.connectionType = "nat" ethernet0.virtualDev = "e1000e" ethernet0.wakeOnPcktRcv = "FALSE" ethernet0.addressType = "generated" usb.present = "TRUE" ehci.present = "TRUE" ehci.pciSlotNumber = "34" sound.present = "TRUE" sound.virtualDev = "hdaudio" sound.fileName = "-1" sound.autodetect = "TRUE" pciBridge0.present = "TRUE" pciBridge4.present = "TRUE" pciBridge4.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge4.functions = "8" pciBridge5.present = "TRUE" pciBridge5.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge5.functions = "8" pciBridge6.present = "TRUE" pciBridge6.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge6.functions = "8" pciBridge7.present = "TRUE" pciBridge7.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge7.functions = "8" vmci0.present = "TRUE" smc.present = "TRUE" hpet0.present = "TRUE" ich7m.present = "TRUE" usb.vbluetooth.startConnected = "TRUE" board-id.reflectHost = "TRUE" firmware = "efi" displayName = "Mac OS X 10.9 - ISO Image" guestOS = "darwin13-64" nvram = "Mac OS X 10.9 - Image.nvram" virtualHW.productCompatibility = "hosted" powerType.powerOff = "soft" powerType.powerOn = "soft" powerType.suspend = "soft" powerType.reset = "soft" extendedConfigFile = "Mac OS X 10.9 - Image.vmxf" cpuid.coresPerSocket = "2" uuid.bios = "56 4d 61 01 18 2b ee 62-06 7b 7a a7 09 48 15 7d" uuid.location = "56 4d 61 01 18 2b ee 62-06 7b 7a a7 09 48 15 7d" replay.supported = "FALSE" replay.filename = "" sata0:0.redo = "" pciBridge0.pciSlotNumber = "17" pciBridge4.pciSlotNumber = "21" pciBridge5.pciSlotNumber = "22" pciBridge6.pciSlotNumber = "23" pciBridge7.pciSlotNumber = "24" scsi0.pciSlotNumber = "16" usb.pciSlotNumber = "32" ethernet0.pciSlotNumber = "160" sound.pciSlotNumber = "33" vmci0.pciSlotNumber = "35" sata0.pciSlotNumber = "36" ethernet0.generatedAddress = "00:0c:29:48:15:7d" ethernet0.generatedAddressOffset = "0" vmci0.id = "155719037" vmotion.checkpointFBSize = "33554432" cleanShutdown = "TRUE" softPowerOff = "FALSE" usb:1.speed = "2" usb:1.present = "TRUE" usb:1.deviceType = "hub" usb:1.port = "1" usb:1.parent = "-1" toolsInstallManager.updateCounter = "6" sata0:1.startConnected = "TRUE" floppy0.present = "FALSE" tools.syncTime = "FALSE" usb:0.present = "TRUE" usb:0.deviceType = "hid" usb:0.port = "0" usb:0.parent = "-1" Third Clone: .encoding = "windows-1252" config.version = "8" virtualHW.version = "10" numvcpus = "2" scsi0.present = "TRUE" scsi0.virtualDev = "lsilogic" sata0.present = "TRUE" memsize = "2048" sata0:0.present = "TRUE" sata0:0.fileName = "Mac OS X 10.9 - DMG Image.vmdk" sata0:1.present = "TRUE" sata0:1.fileName = "C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Workstation\darwin.iso" sata0:1.deviceType = "cdrom-image" ethernet0.present = "TRUE" ethernet0.connectionType = "nat" ethernet0.virtualDev = "e1000e" ethernet0.wakeOnPcktRcv = "FALSE" ethernet0.addressType = "generated" usb.present = "TRUE" ehci.present = "TRUE" ehci.pciSlotNumber = "34" sound.present = "TRUE" sound.virtualDev = "hdaudio" sound.fileName = "-1" sound.autodetect = "TRUE" pciBridge0.present = "TRUE" pciBridge4.present = "TRUE" pciBridge4.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge4.functions = "8" pciBridge5.present = "TRUE" pciBridge5.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge5.functions = "8" pciBridge6.present = "TRUE" pciBridge6.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge6.functions = "8" pciBridge7.present = "TRUE" pciBridge7.virtualDev = "pcieRootPort" pciBridge7.functions = "8" vmci0.present = "TRUE" smc.present = "TRUE" firmware = "efi" hpet0.present = "TRUE" ich7m.present = "TRUE" usb.vbluetooth.startConnected = "TRUE" board-id.reflectHost = "TRUE" displayName = "Mac OS X 10.9 - DMG Image" guestOS = "darwin13-64" nvram = "Mac OS X 10.9 - DMG Image.nvram" virtualHW.productCompatibility = "hosted" powerType.powerOff = "soft" powerType.powerOn = "soft" powerType.suspend = "soft" powerType.reset = "soft" extendedConfigFile = "Mac OS X 10.9 - DMG Image.vmxf" floppy0.present = "FALSE" uuid.bios = "56 4d dd e1 89 08 28 fd-48 75 44 fe 42 9c 40 93" uuid.location = "56 4d dd e1 89 08 28 fd-48 75 44 fe 42 9c 40 93" replay.supported = "FALSE" replay.filename = "" sata0:0.redo = "" pciBridge0.pciSlotNumber = "17" pciBridge4.pciSlotNumber = "21" pciBridge5.pciSlotNumber = "22" pciBridge6.pciSlotNumber = "23" pciBridge7.pciSlotNumber = "24" scsi0.pciSlotNumber = "16" usb.pciSlotNumber = "32" ethernet0.pciSlotNumber = "160" sound.pciSlotNumber = "33" vmci0.pciSlotNumber = "35" sata0.pciSlotNumber = "36" ethernet0.generatedAddress = "00:0c:29:9c:40:93" ethernet0.generatedAddressOffset = "0" vmci0.id = "1117536403" vmotion.checkpointFBSize = "33554432" cleanShutdown = "TRUE" softPowerOff = "FALSE" usb:1.speed = "2" usb:1.present = "TRUE" usb:1.deviceType = "hub" usb:1.port = "1" usb:1.parent = "-1" toolsInstallManager.updateCounter = "46" sata0:1.startConnected = "FALSE" usb:0.present = "TRUE" usb:0.deviceType = "hid" usb:0.port = "0" usb:0.parent = "-1" And I am using the latest unlocker (unlock-all-v130) and I have updated VmWorkstation to 10.0.1
  2. Hi and thx for the fast reply MSok. Took me some time to try everything possible. I installed OSX 10.6.0 with a retail Disk and upgraded it to 10.6.8 using the App Store. Everything worked fine. But I need OSX 10.9 so I cloned the 10.6.8 VM and tried further. First Clone: Free Apple Mavericks Upgrade. Didn't work. I am back to the original Problem but this time it says "Attempting to start up from: -> Mac OS X". Then it switches to the grey apple logo and restarts instantly. Second Clone: Downloaded the Apple Mavericks Upgrade. Converted the DMG File to ISO File using the Terminal. New Problem. Before getting to the apple logo It says Attempting to start up from: -> EFI VMware Virtual SATA Hard Drive (0.0) ... unsuccessful. -> EFI VMware Virtual SATA CDROM Drive (1.0) ... unsuccessful. -> EFI Network ... After that I get to a Boot-Menu kinda thingy - tried a lot - didn't work .... Third Clone: Downloaded the Apple Mavericks Upgrade. Converted the DMG File to bootable DMG File using the Tool you described in the linked Thread. Same problem as above (Second Clone)
  3. hi, I am trying go get the Virtual Machine of OS X Mavericks to run on my computer. I think, but I am actually not so sure anymore, that my computer meets the minimum requirements. Every thime I try to run the image I get to the grey apple logo and then it seems to restart again. I have followed all of the instructions in the youtube videos that I could find and read some other howtos. I did use the VMware Unlocker. Even though this fixed the problem for others, it didn’t work for me. Hardware Virtualization is turned on. I even checked it using the the Intel Prozessors ID Utility. You can find my hardwarespecs in the attachment “CORE-PC.txt” I am running VMware Workstation 9.0.2 build-1031769 on Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 I have also attached the log-file from vmware. I searched for “error”s in it … found some but don’t know that to do with it … googled it – couldn’t find anything usefull. Again – a short description of my problem: I press “Power on this virtual machine”, I get a black screen. After a while I get the grey vmware logo on the gray screen. Then I see something written on the top left corner. It says "Attempting to start up from: EFI VMware Virtual SCSI Hard Drive (0.0)..." (it doesn't say "unsuccessful") googled it, tried to remote “firmware=efi” from the vmx file – dunno why I did that – didn’t help either. After that I get the grey screen with the grey apple logo without the spinning wheel. 1 to max 2 Seconds later it all restarts again. Black screen, vmware screen, grey apple logo screen, black screen, vmware screen, grey apple logo screen and so on I have also tried some tutorials using VirtualBox and iAtkos, Hazard and at least 2 other methods. OSX 10.6.2 works perfectly using VirtualBox. Didn’t try it in VMWare. As soon as I switch to 10.8 or newer I get these problems with Vmware and VirtualBox alike. Please help me … kind regards Bernhard P.S.: English is not my native language, so I hope I described everything good enough CORE-PC.txt vmware.txt
×