Jump to content

pixelkid94

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pixelkid94

  1. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    Gave it another try. Used disk utility to restore basesystem.dmg to flash drive then copied packages folder and applediagnostics/basesystem to flash drive. Then copied foxlet’s B7 kernel to /S/L/Kernels and prelinkedkernel.bits to /S/L/Prelinkedkernel and the extensions to /S/L/E and kexts (nullcpu and fakesmc) to clover efi partition. Copied config.plist from my 10.13 install over to thumb drive. Put boot arg “kcsuffix=bits” in config plist. Boot args are npci=0x2000 kcsuffix=bits -v After booting i now get stuck at “FakeSMCKeyStore: Started” line. Gonna give virtualSMC a go virtualsmc also failed. Think it’s actually a kernel panic.
  2. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    I’m using your b5 release with aptiomemoryfix and latest clover. Downloaded virtualsmc and lilu today. Will try again when I get home from work
  3. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    With fakesmc it got through verbose mode gave me grey background and cursor then went to loading bar with black ground and got to point in picture then rebooted.
  4. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    I forgot about fakesmc -facepalm-
  5. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    Trying that now... After restoring 14.2 to USB and using OsxAptio2 it left me at ++++++++++++ Prelinkedkernel(removed .bits) is in /S/L/Prelinkedkernels now but there is no /S/L/Kernels... is the kernel for AFTER the install? update: booting with prelinkedkernel gives me this error ”couldn’t allocate runtime area” update:switched to aptiomemfix. Now it boots through verbose until applecpumanagement line then vomits for a second then reboots
  6. pixelkid94

    AMD Mojave Kernel Development and Testing

    Confirmed not working. Not sure what exactly is broken, most likely cuz I'm using 10.14.2. I couldn't hunt down a 10.14.1 install image. using shanee's kernel, prelinkedkernel.bits without -v: boots to white background grey apple logo then immediately reboots with -v: boots to language selection then either reboots or says installer pkgs missing with kcsuffix=boot and prelinkedkernel.boot: "Attempting System Reboot" How I made installer USB: downloaded mojave from app store on HS. used diskutility to restore base system.dmg. copied over packages folder, kernel into a Kernels folder in System/Library, all my kexts from 10.13 and IONetworking kext into S/L/E on USB, copied clover from HDD to USB EFI. (Drivers: apfs, Aptiomemfix, CsmVideo, Datahub, FSInject, HFSPlus, NTFS, SMCHelper) Not sure what I'm doing wrong or how to fix it, just decided to stick with HS until the final amdmojave release MB: ASUS Prime B350-PLUS CPU: Ryzen 5 1400 SSD: Crucial MX550 128GB MSATA in SATA adapter HDD: Seagate Barracuda 1TB with TimeMachine and Data partitions(I'm an amateur music producer) GPU: Zotac Nvidia GTX760 2GB UPDATE: Saw foxlet's github link and downloaded it. Found a link to 10.14.1 DMG so downloading it. Gonna give it one more go with the 10.14.1 DMG and foxlet's stuffs. UPDATE: The 10.14.1 I downloaded was just the update not the full install. Ugh.
×