Jump to content

blayze®

Donators
  • Content count

    81
  • Joined

  • Last visited

About blayze®

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. can anyone boot into 10.13.4 beta with dell xps 9560?
  2. for 10.13.4 beta, can anyone boot into it wit graphic acceleration with dell xps (4k)?
  3. I just wanna know if anybody can boot into 10.13.4 beta with graphic acceleration (with xps 9560 4k). I can with 10.13.3, not 10.13.4.
  4. intel hd graphics 630 will NOT load graphics with acceleration on dell xps 9560. It's 4k. All i get is just a black screen and stuck on the gIOScreenLockStaus message while i can hear n can tell my lockscreen is loaded, i just can't see it. This happened before and i updated to the latest coredisplayfixup, intelhdgraphicsfixup, and lilu kext then went in (without acceleration) and applied a perl patch in terminal to patch coredisplay and iokit. This isnt working for me this time. What could be going on? It was working fine in 10.13.3.
  5. Are brightness KEYS working (without having to hold Fn) for 10.13.1? I can't get them to work, could someone post working ssdt-brt6 code.
  6. I have the same problem as Dakdot, i can not boot into High Sierra 10.13.1 beta 2 or 3. I am on the HD 630. I've never had to use nvidia drivers as my card is optimum since im on a laptop. Is there precedure for getting to the boot screen atleast with the HD 630 (591b8086). I have intelgraphicsfixup luli and coredisplayfix all updated. clover 4259 also.Up until this point, this never happened to me. What changed?
  7. blayze®

    Intel HD 630 acceleration

    Is a Kaby Lake laptop with Intel HD 630 even able to boot into 10.13.1 beta 2 or 3 with graphic acceleration? I just want to verify that it can work. I've tried for days to get it to work with NO success.
  8. blayze®

    [pre-release] macOS High Sierra 10.13.1

    Is a Kaby Lake laptop with Intel HD 630 even able to boot into 10.13.1 beta 2 or 3 with graphic acceleration? I just want to verify that it can work.
  9. Is a Kaby Lake laptop with Intel HD 630 even able to boot into 10.13.1 beta 2 or 3 with graphic acceleration? I just want to verify that it can work.
  10. blayze®

    High Sierra Suplemental Update

    I have Intel HD 630 Graphics and mine no longer boots into macos either . ( my screen is similar to yours . Najeeb Anwer). It would be nice for anyone to share if they've been able to get into macos 10.13.1. beta 2 or 3 with graphic acceleration using HD 630.
  11. I'm on Dell XPS 15 9560 4k laptop on 10.13.1 Beta 3 (17B42a). I have Intel HD 630. In Sierra my graphics acceleration worked. After upgrading to High Sierra (10.13), it worked. Now that these new 10.13.1 beta releases are out, I get stuck with on the boot screen at "IOconsole user...gIOLockscreenstate" <-(something like that) and can not boot into macos to login or anything. It looks like it is trying too as the screen dims a little, but will not load to show graphic acceleration (or graphics period) as it has been doing in previous versions. Did something change since 10.13.1 beta update 2 graphic wise or something? 59168680 will not work. I have the latest apfs, intelgraphicsfixup, luli, coredisplay and the - boot tags.
  12. I have Intel HD 630. Nvidia onboard but I am on laptop, so its optimum. We all know optimum does not work regardless. Anywayz, all through Sierra my graphics acceleration worked. After upgrading to High Sierra (10.13), it worked. Now that these new 10.13.1 beta releases are out, I get stuck with on the boot screen at "IOconsole user...gIOLockscreenstate" <-(something like that) and can not boot into macos to login or anything. It looks like it is trying too as screen dims a little, but will not load to show graphic acceleration (or graphics period) as it has been doing in previous versions. Did something change since 10.13.1 beta update 2 graphic wise or something? 59168680 will not work. I have the latest apfs, intelgraphicsfixup, luli, coredisplay and the - boot tags. I'm on Dell XPS 15 9560 4k laptop on 10.13.1 Beta 3 (17B42a).
  13. I have Intel HD 630. Nvidia onboard but I am on laptop, so its optimum. We all know optimum does not work regardless. Anywayz, all through Sierra my graphics acceleration worked. After upgrading to High Sierra (10.13), it worked. Now that these new 10.13.1 beta releases are out, I get stuck with on the boot screen at "IOconsole user...gIOLockscreenstate" <-(something like that) and can not boot into macos to login or anything. It looks like it is trying too as screen dims a little, but will not load to show graphic acceleration (or graphics period) as it has been doing in previous versions. Did something change since 10.13.1 beta update 2 graphic wise or something? 59168680 will not work. I have the latest apfs, intelgraphicsfixup, luli, coredisplay and the - boot tags. I'm on Dell XPS 15 9560 4k laptop.
  14. blayze®

    [pre-release] macOS High Sierra

    Can someone post the beta 8 apfs.efi
  15. blayze®

    [pre-release] macOS High Sierra

    With clover config updated. Has anybody got smbios MacBook Pro 14,3 to boot into High Sierra? Mine starts loading then reboots.
×