Jump to content

leukhin

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About leukhin

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ukraine

Recent Profile Visitors

2,375 profile views
  1. leukhin

    Yosemite: Audio - Realtek ALC AppleHDA

    I have tried to install on Clover setup of OS X 10.10.2, and it does not work for ALC 887 (Asus Z97-K). Previously I did installation successfully (seems it was 90 version, not 100) on 10.10.1 and it worked okay. UPD: It was my fault. I have no kexts folder in Clover folder on EFI partition. I have created it and run script again -- it works great. Thanks.
  2. Have you replaced Intel wi-fi card?
  3. Guys, so handoff wont work on Orico 403?
  4. You should post screen of stuck boot here. To get more information press space when installation disk selected (in clover) and then choose boot in verbose mode. And try to boot in safe as well.
  5. leukhin

    "STILL WAITING FOR ROOT DEVICES" HELP

    Are you selected AHCI mode for hard drives? If you booting from USB then you have troubles with USB port. Try to use usb 2.0. Disable USB Legacy support in BIOS/EFI GUI.
  6. Hey Ramalama. Could you check this files? One guy from russian forum helped me to run Yosemite on my this hardware. Seems that everything is working. But I have filling that it is working not so smooth as your previous setup of Mavericks. At least it shut down no so fast. Maybe you find something interesting here (Clover and kexts files)? OSX_Yosemite_Zenbook_Clover.zip OSX_Yosemite_Zenbook_Kexts.zip
  7. Maybe this will help you understand what to do? This is my config.plist with I can boot without dsdt with working video. config.plist.zip
  8. Thanks, but does not working with all of them
  9. I was able to boot with 0x01660009. Should I try to use it with SSDT or without? UPD: I got kernel panic both with and without ssdt entry and : <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>PatchVBios</key> <false/> <key>ig-platform-id</key> <string>0x01660009/string> </dict>
  10. Done. I able to run installer of OSX (btw with wrong resolution, less than 1366*768 and interface is a bit laggy). Let me try to boot installed system. UPD: The same for installed system. Wrong resolution and very slow video.
  11. Np, now this output for installed OSX: And this for Installer USB Stick:
  12. leukhin

    Yosemite: Audio - Realtek ALC AppleHDA

    Hello! I have ALC269 on my notebook. I have tried few methods to up and run sound (realtekALC/patch in place and CLoverALC) For both cases it says: I have tried to proceed, but sound did not appeared. Does it mean that sound not supported by this patches or completely unsupported? Thank you!
  13. It is vanilla installer created by createinstallmedia. Maybe I should check something? Or maybe you need some reports or logs?
  14. Hey Ramalama! Thanks, seems the same issue. In safe mode it says about kernel cache, in verbose it shows:
×