Jump to content

pinklerose

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About pinklerose

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. pinklerose

    HFS+ HDDs under High Sierra uninitialised.

    Replacing AppleAHCIPort.kext in /S/L/E for v328 solved my problem.
  2. I have installed High Sierra with AFPS on SSD. I have also connected 2 other HDDs with various NTFS and HFS+ partitions (I have used to use them in Sierra). For some reason I can't access them from High Sierra. Disk Utility says they are uninitialised. I have created Sierra pendrive to check partitions and they are still visible in Disk Utility. NTFS partitions are also accessible from Windows. Here is example from "diskutil list" in HS: /dev/disk5 (internal, physical): #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: *4.0 TB disk5 Anyone knows solution for this problem?
  3. It is my first post here so hello to everyone! After instalation of 10.9.3 on first boot screeen I could see wifi settings but system was freezing so I have removed my card and finished configuration. Now I have inserted card back to pci slot but system is not recognising it anymore) Card used to work out of the box on my previous installation before i have upgraded to new ssd. I was messing around with different kextes with no success. Card is: TP-Link WN951n rev 1.0 168C, 0023, 168C, 3071, Qualcomm Atheros, AR5416 Wireless Network Adapter [AR5008 802.11(a)bgn] How can i try to make it work? UPDATE: I have changed PCI ports and card is working now. Previous pci is ok, cad was working on windows. The only problem now is when scanning for available networks system is freezing (same like after install). Is it possible to fix that?
×