Jump to content

newbie2379

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About newbie2379

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany
  • Interests
    IT, Hackintosh, Windows, Linux, ...
  1. newbie2379

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    No ideas?
  2. newbie2379

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    I have the problem with the SMBios get under control. I think now I have done everything right. But OSX stops at booting. No error messages. This looks like frozen. He is not yet completely finished with the messages, if he (freezes) Without the IntelHDGraphicsFB.kext I can boot normally
  3. newbie2379

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    After the SMBIOS is added, USB does not work anymore
  4. newbie2379

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hello, I hope everyone can help me I have a Notebook with a Intel CORE i5 430M Arrandale CPU with Intel HD Graphics (1 generation). My native resolution is 1366x768 I am proceeding as described in the manual. Unfortunately without success. I have already tried all framebuffer. For example, if I take the normal LW1 frame buffer, after the boot comes a scrambled screen. On this scrambled screen one can see that QE / CI are active. If I then remove the patched framebuffer again, then the picture is blurred and much jerky. In the system information, I can see if the framebuffer is out, that no IntelHDGraphic Kext is active. Thanks in advance Exactly the same scrambled screen I have:
  5. newbie2379

    Install El Capitan on Arrandale CPU and GPU

    I found the problem. I have deleted all IntelHDGraphics Kexts with another PC. It works now. Thanks to everyone who helped me
  6. newbie2379

    Install El Capitan on Arrandale CPU and GPU

    I believe I've found the problem now I have the hard disk on which OSX is installed, plugged into another PC. Then I found with Transmac really AppleIntelHDGraphics Kexts, which I will delete now. I will then report
  7. newbie2379

    Install El Capitan on Arrandale CPU and GPU

    It always hangs there. I have already tried different flags, but without success. I guess it's hangs on Sound Asserton in ... at line ...
  8. newbie2379

    Install El Capitan on Arrandale CPU and GPU

    This is only working when OSX is succesfully booted. Thanks, I'll try it later. What I´m think curious: I have deleted AppleIntelHDGraphics.kext from the installer drive. How can the installer then install the Kext? With -s to boot I already tried. There is also a graphic glitch, as if I were not in the safe mode.
  9. Good day, I'm trying to install OSX El Capitan on my laptop all the time. I have a laptop with a Intel CORE i5 430M Arrandale CPU and first generation Intel HD Graphics. The problem is the graphics card. I have deleted the kext for the graphics card to install El Capitan. After installing it boots also without error messages, but then comes a graphic error. The graphics error was already before I had deleted the Kext before installing. The graphics error should not come, however, if I had deleted the kext? I can install OSX successfully, but when booting comes a graphic error. I have also searched the Internet for solutions. The solutions I had found only work after a successful boot. I have tried it with other graphics kext, but without success. I also have no other computer with OSX. Best regards
×