Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About juliantoledo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Yes, I had to trade off the aRGB still, the P2715Q does not do too bad and I am not printing much nowadays.
  2. I finally got tired of having issues and decided to sell the Dell UltraSharp UP2414Q that needs MST. I bought the Dell P2715Q that uses SST and works like a charm, native 10.10.3 drivers or nVidia Web driver work out of the box, and I AM VERY HAPPY now!
  3. Any news on 4K on 10.10.3? 4K 60Hz is still broken on 10.10.3, I tried with nvidia WebDriver-346.01.02f02. Right now the only configuration that works for me is 10.10.1 and WebDriver-343.01.02f03.
  4. I could not get 10.10.2 working either @ 60Hz, screen just goes black unless I change to iMac then it works only @ 30Hz. I went back to 10.10.1 and WebDriver-343.01.02f03, 60Hz working with MacMini6,2 WebDriver-343.02.01f01 also breaks 60Hz on 10.10.1
  5. Clover General discussion

    BTW, this are the speeds at PCIe 4X: PCIe 4X DeLOCK 8937 Results 1405.23 System Info Xbench Version 1.3 System Version 10.10 (14A361p) Physical RAM 32768 MB Model Macmini6,2 Drive Type SAMSUNG MZHPU256HCGL-00004 Disk Test 1405.23 Sequential 968.53 Uncached Write 1641.73 1008.00 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 1178.06 666.55 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 468.74 137.18 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 1856.46 933.04 MB/sec [256K blocks] Random 2559.15 Uncached Write 3259.08 345.01 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 1909.34 611.25 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 4697.31 33.29 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 1924.72 357.15 MB/sec [256K blocks]
  6. Clover General discussion

    THANKS!!!!!! I just did this with my GA-Z97X-UD5H and now the XP-941 is bootable as AHCI
  7. Clover General discussion

    Brave men, you should work for Gigabyte!!! It sounds promising, but I don't think I will try this. I am getting a DeLock PCIe 4X adapter instead: http://www.delock.de/produkt/89370/pdf.html?sprache=en UPDATE: I did this and my XP-941 boots as AHCI without problems and it works as boot drive with MacOS. With the DeLock PCIe 4X I get 1000MB/s reads and 800MB/s writes. Thank you for sharing!
  8. PCI based SSD storage

    I just got a Samsung xp941 installed in the M.2 port on a Gigabyte Z97X-UD5H, it works as secondary drive but I have not been able to boot from it. Have you guys been able to boot from a PCIe drive? For me the main problem seems to be that I need to enable Raid to boot and that does not work on Mac OS X.
  9. I almost sold my Nvidia GTX 760 to buy the ATI 280, I thought ATI would give the 60Hz on the Dell Sometimes I get the cold boot, but turning off and back on the Dell works out. I am still running 60Hz on the Yosemite Beta 2 14A329r
  10. Here is the Driver for Beta2 14A329r (from the netkas forum): http://us.download.nvidia.com/CedRXgpY4IpEGCko1JAYJANGWAzgQH7b/WebDriver-343.01.01a03.pkg I was able to get 60Hz again in the Dell 2414Q (1080p HiDPI) : - SMBIOS MacMini 6,2 works without the hack (I loose Audio with this one) - SMBIOS MacPro3,1 works with the AppleGraphicsControl.kext hack (everything seems to be working) - SMBIOS iMac 14,2 does not work for me, screen stays black, I guess it needs the AppleGraphicsControl.kext hack Audio and Net works after a quick fix.
  11. Did you update to today's Beta2 (14A329r)? I think I have installed the same driver and it gives me an error.
  12. Very cool! BTW, I lowered all the settings in Starcraft2 (keeping 4K of course) and I get 60fps with VSync on I should try this hack on 10.9.4, but I will use Yosemite for now to test it. The hack broke my 10.9.4 Update: I can only use MacPro 3,1 on a GA-Z68X-UD4-B3, I will try next with on a new Z97X I have updated to Yosemite Beta 2 (14A329r) and it runs only 30Hz because the Nvidia driver does not work in the Beta2 yet.
  13. @ Thanks! It is working!!! The Dell up2414q repots 60Hz at 4K and the mouse cursor moves properly now (I haven't run any vsync tests) I had to change the SMBIOS to MacPro 3,1 to be able to install the new Nvidia Web Driver for Yosemite, then I had to do the fix you mentioned, got one black screen, reverted and did it again and worked. Update: I tried StarCraft2 with Vsync and the FPS reported in the game go down to 30, I think that is because of an OS X issue, but I really think the monitor is running at 60Hz. Without the Vsync seems a lot better than the monitor running at 30Hz.
  14. Great stuff! I will try it in the Yosemite Beta
  15. Oh nice! very tricky, I now know I am not that crazy and I really saw 60Hz too! Do you have the Nvidia web driver installed? It should be 60Hz, try moving your mouse around and you will tell for sure. I hope we find a way to have it running in 10.9.4. I did few test yesterday and even tried the Yosemite Beta 1 that did not even get pass 1024x768 on my second monitor, the dell 4K was dead.